Închide meniul

Pep Guardiola a stabilit un nou record cu Manchester City! Performanţa reuşită de spaniol, care a lipsit de la Sheffield

Alex Masgras Publicat: 27 august 2023, 20:34

Reclamă
Pep Guardiola a stabilit un nou record cu Manchester City! Performanţa reuşită de spaniol, care a lipsit de la Sheffield

Pep Guardiola, cuvinte uriaşe despre un jucător după City - Steaua Roşie 3-1

Pep Guardiola, antrenor Manchester City / Profimedia

Pep Guardiola a stabilit un nou record cu Manchester City! „Cetăţenii” s-au impus cu 2-1 în deplasarea de pe terenul lui Sheffield United, într-un meci în care jucătorii campioanei au avut de muncit pentru a obţine toate cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a obţinut victoria cu numărul 200 în Premier League alături de formaţia de pe Etihad, după doar 269 de meciuri în prima ligă engleză.

Pep Guardiola a stabilit un nou record cu Manchester City! Performanţa reuşită de spaniol, care a lipsit de la Sheffield

Pep Guardiola a devenit antrenorul care ajunge cel mai rapid la borna 200 în Premier League, potrivit opta.com. Antrenorul spaniol, care a lipsit de la meciul de la Sheffield, deoarece se recuperează după operaţia suferită săptămâna aceasta, a obţinut victoria cu numărul 200 sub comanda antrenorului spaniol. Guardiola a reuşit acest lucru după numai 269 de meciuri în Premier League.

Alături de antrenorul spaniol, Manchester City a dominat fotbalul englez, câştigând 5 titluri în Premier League, 2 Cupe ale Angliei şi 4 Cupe ale Ligii Angliei. Sezonul trecut, City a reuşit să câştige şi Liga Campionilor, dar şi Supercupa Europei, luna aceasta.

Manchester City a avut şansa de a deschide scorul încă din minutul 37, dar Erling Haaland a ratat de la 11 metri. Acesta a fost primul penalty ratat de norvegian în Premier League. În cele din urmă, Haaland a deschis scorul în minutul 63, cu o lovitură de cap.

Reclamă

Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 85, dar speranţele celor de la Sheffield în ceea ce priveşte obţinerea unui punct în faţa campioanei au fost spulberate în minutul 88, atunci când Rodri a marcat golul victoriei.

În ceea ce îl priveşte pe Pep Guardiola, antrenorul spaniol este aşteptat să revină după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale din luna septembrie, astfel încât va lipsi şi de la duelul cu Fulham de pe teren propriu. Cel mai probabil, Guardiola va reveni pentru duelul cu West Ham, de la Londra, pe 16 septembrie. Până atunci, Juanma Lillo, antrenorul secund, va pregăti echipa.

Erling Haaland, asaltat de un suporter al lui Manchester City

În minutul 63, Erling Haaland a deschis scorul în duelul cu Sheffield. Atacantul norvegian a punctat cu o lovitură de cap imparabilă, din centrarea lui Jack Grealish.

Reclamă 4 / 0/3

După gol, Haaland a mers să se bucure în faţa fanilor lui Manchester City, însă a fost asaltat de către un fan. Bucuros de faptul că „cetăţenii” au deschis scorul, fanul a sărit direct în spatele atacantului norvegian.

Haaland nu a fost deranjat de gestul euforic al suporterului. Ba chiar mai mult, norvegianul l-a îmbrăţişat pe fan, până ca acesta să fie scos de pe teren de către stewarzi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și