Închide meniul

Pep Guardiola a vorbit despre transferul lui Bernardo Silva: „Nu vreau niciun jucător care nu vrea să fie aici”

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 17:33

Reclamă
Pep Guardiola a vorbit despre transferul lui Bernardo Silva: Nu vreau niciun jucător care nu vrea să fie aici”

Pep Guardiola a vorbit despre transferul lui Bernardo Silva

Pep Guardiola / Hepta

Pep Guardiola a vorbit despre transferul lui Bernardo Silva. Tehnicianul celor de la Manchester City a reacționat dur, menționând că nu își dorește să pregătească jucători care nu doresc să rămână la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva ar putea ajunge la Barcelona în această perioadă de mercato. Interesul catalanilor a existat și în trecut, dar acum a fost accentuat de plecarea iminentă a francezului Dembele, care este foarte aproape de campioana Franței, PSG.

Pep Guardiola a vorbit despre transferul lui Bernardo Silva. Spaniolul speră că mijlocașul va rămâne la Manchester City

Antrenorul celor de la Manchester City a tratat problema plecărilor de la echipă. Acesta a vorbit despre posibilele transferuri ale lui Kyle Walker și Bernardo Silva, cel din urmă fiind în vizorul celor de la Barcelona. Pep a dezvăluit că i-ar fi greu să îi înlocuiască, dar și că preferă să pregătească doar jucători care doresc să rămână la echipă.

„Sunt foarte importanți pentru noi. Am dori să rămână și vom face tot ce este posibil pentru a-i păstra. Ar fi foarte greu să îi înlocuim pe amândoi.

Totuși, nu vreau să antrenez jucători care nu doresc să rămână la echipă. Totuși, asta este doar opinia mea. În orice caz, nu am primit nicio ofertă momentan”, a spus Guardiola, citat de marca.com.

Reclamă

Bernardo Silva a ajuns la Manchester City, după un sezon excelent în tricoul celor de la Monaco. Acesta a făcut parte din lotul alături de care formația franceză a reușit să ajungă în semifinalele UEFA Champions League și să câștige titlul în Hexagon. În perioada de mercato ce a urmat după acel sezon, „cetățenii” l-au achiziționat pe portughez pentru suma de 50 de milioane de euro.

În perioada petrecută la Manchester City, Bernardo a reușit să înscrie 55 de goluri și să ofere 59 de pase decisive, în 306 partide jucate. În prezent este cotat la suma de 80 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Avertismentul lui Pep Guardiola, după plecările jucătorilor de top în Arabia Saudită: „Nu este o ameninţare, este o realitate”

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă pentru cluburile din Europa, după ce această perioadă de mercato a arătat că este foarte uşor ca acestea să îşi piardă jucătorii de top în faţa cluburilor din Arabia Saudită:

Reclamă 4 / 0/3

„Riyad (n.r. Mahrez) a primit o ofertă incredibilă şi din acest motiv nu am putut să spunem nu. Noi voiam ca el să continue, categoric.

În urmă cu câteva luni, atunci când Cristiano Ronaldo era singurul jucător care s-a dus acolo, nimeni nu ar fi crezut că atâţia jucători de top vor ajunge să joace în campionatul din Arabia Saudită. În viitor vor fi mai mulţi şi din acest motiv cluburile trebuie să fie conştiente de ce se întâmplă.

Arabia Saudită nu este o ameninţare, este o realitate. Ei vor să creeze un campionat puternic şi, până în acest moment, e campionatul care poate face asta. Premier League a cheltuit mai mult decât ceilalţi pentru că există o organizare foarte bună şi pentru că drepturile tv sunt foarte mari.

În ceea ce priveşte campionatul din Arabia Saudită, nu ştiu cât vor putea să ţină acest ritm, dar jucătorii vor să aibă această experienţă şi să joace în acest campionat. Arabia Saudită a schimbat piaţa”, a declarat Pep Guardiola, potrivit dailymail.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și