Închide meniul

„Canibalul!”. Erling Haaland a dezvăluit care este dieta uluitoare care îl ajută să spulbere toate recordurile după transferul la Manchester City

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2022, 10:20

„Canibalul!. Erling Haaland a dezvăluit care este dieta uluitoare care îl ajută să spulbere toate recordurile după transferul la Manchester City

Erling Haaland a dezvăluit care este dieta uluitoare care îl ajută să spulbere toate recordurile după transferul la Manchester City

Erling Haaland spulberă recordurile la Manchester City / Colaj Profimediaimages

Erling Haaland a dezvăluit care este dieta uluitoare care l-a transformat într-o „maşinărie de goluri”. Atacantul de 22 de ani este într-o formă fabuloasă şi tocmai a înscris al 20-lea gol după transferul la Manchester City. Nicio defensivă din Premier League şi niciun record pare că nu îi stă în cale!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

HAA-NNIBAL THE CANNIBAL„, au titrat jurnaliştii de la thesun.co.uk când au aflat ce mănâncă starul lui Pep Guardiola. Rutina norvegianului le-a amintit de Hannibal Lecter, personajul principal din filmul „Tăcerea mieilor”.

Erling Haaland a dezvăluit care este dieta uluitoare de la care nu se abate

„Atacantul lui Manchester City dezvăluie dieta bizară care l-a ajutat să se transforme într-o ‘furtună’ pe teren”, au scris britanicii când au văzut un documentar în care Erling Haaland a anunţat că mănâncă inima şi ficatul animalelor. Acestea sunt bogate în vitamina B, fier, fosfor, cupru şi magneziu.

Voi (n.r. ceilalţi oameni) nu mâncați așa ceva, dar eu vreau să am grijă de corpul meu. Cred că un stil de alimentație sănătos este cel mai important. Lumea spune că nu este bună carnea, dar care carne? Cea de la McDonald’s? Eu mănânc inimă și ficat„, a precizat Haaland.

Atacantul lui Manchester City, poreclit „Canibalul” the The Sun, a precizat că bea numai apă care trece printr-un complicat sistem de filtrare.

Reclamă

„Primul lucru pe care îl fac dimineața este să stau puțin cu privirea spre soare. Este bine pentru ritmul circadian. De asemenea, am început să filtrez și apa. Cred că poate avea mari beneficii asupra organismului meu”, a mai spus Erling Haaland în cadrul acelui documentar.

Erling Haaland a atins o bornă incredibilă

Erling Haaland continuă să fie de neoprit şi a atins o bornă incredibilă. Starul norvegian a marcat în Manchester City – Southampton, scor 4-0, în etapa a 10-a din Premier League. Atacantul lui Pep Guardiola este cel mai în formă jucător din Europa!

Haaland a înscris în minutul 65, după o centrare perfectă a lui Joao Cancelo. A finalizat o fază la care „cetăţenii” au reuşit 21 de pase. Este cea mai înşiruire din acest sezon!

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 22 de ani a ajuns la 15 goluri marcate după transferul în Premier League. A egalat astfel numărul de reuşite ale golgheterul de sezonul trecut al lui City, Kevin de Bruyne. Spre deosebire de Haaland, belgianul a avut nevoie de 30 de partide pentru a marca de 15 ori.

Mai mult decât atât, Haaland a egalat recordul fostului star al lui Manchester City, Kun Aguero. Amândoi au 7 meciuri la rând cu gol marcat în Premier League. Haaland poate intra în istorie dacă înscrie şi etapa viitoare, în derby-ul Liverpool – Manchester City. Haaland are deja 20 de goluri marcate în tricoul „cetăţenilor”, în toate competiţiile.

Sunt supărat că nu a marcat trei goluri! De asta e o petiţie să îl dea afară din Premier League!”, s-a amuzat Pep Guardiola, citat de Daily Post, după care a continuat: „Sunt aşteptări mari de la el! Lumea vrea să marcheze câte trei sau patru goluri în fiecare meci. A jucat foarte bine azi!”.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și