Închide meniul

Pep Guardiola, cu gândul la returul cu Real Madrid, după ce Manchester City a învins-o categoric pe Everton! Ce mesaj le-a transmis jucătorilor

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 20:41

Pep Guardiola, cu gândul la returul cu Real Madrid, după ce Manchester City a învins-o categoric pe Everton! Ce mesaj le-a transmis jucătorilor

Pep Guardiola a răbufnit şi ş-a enervat pe un jurnalist

Pep Guardiola, în timpul unui meci al lui Manchester City/ Profimedia

  • Pep Guardiola, cu gândul la returul cu Real Madrid
  • Ce a declarat după victoria lui Manchester City cu Everton

Pep Guardiola este deja cu gândul la returul cu Real Madrid, din semifinalele UEFA Champions League, după ce Manchester City a învins-o categoric pe Everton. Managerul campioanei din Premier League a dezvăluit ce mesaj le-a transmis jucătorilor săi în privinţa meciului „de foc” cu „galacticii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a învins-o cu 3-0 pe Everton, în ultima etapă din Premier League. „Cetăţenii” şi-au mărit avansul în fruntea clasamentului, după ce Arsenal s-a încurcat şi a fost învinsă de Brighton.

Pep Guardiola, cu gândul la returul cu Real Madrid, după ce Manchester City a învins-o categoric pe Everton

Pep Guardiola a mărturisit că le-a transmis jucătorilor săi, înaintea returului cu Real Madrid, să practice acelaşi joc ca şi în ultimele sezoane, fiind astfel convins că echipa sa se poate califica în finala UEFA Champions League.

Reclamă

„Jucăm semifinală de Champions League cu Real Madrid, acasă! Ce poți să spui despre asta.

Le-am spus jucătorilor doar să se relaxeze și să facă ceea ce au făcut în ultimii 4-5 ani. Asta e tot”, a declarat Pep Guardiola, după succesul cu Everton.

Reclamă

De asemenea, Guardiola a vorbit şi despre victoria cu Everton, şi l-a lăudat pe Ilkay Gundogan, cel care a marcat o „dublă” în victoria cu 3-0 a „cetăţenilor”.

„Gundogan și-a arătat din nou clasa și angajamentul. Nu doar marchează goluri, el dă impuls echipei.

Împotriva lui Leeds a fost jucătorul decisiv și la fel s-a întâmplat și astăzi. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu el, poate va rămâne. Sper să se întâmpla așa. El poate face ce vrea”, a mai spus Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a marcat în Everton – Manchester City şi a mai spulberat un record

Erling Haaland a marcat în meciul Everton – Manchester City, din etapa a 36-a din Premier League, şi a mai spulberat un record. Atacantul în vârstă de 22 de ani continuă să spulbere recorduri încă de la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”.

Haaland şi-a îmbunătăţit astfel recordul celor mai multe goluri marcate în campionatul Angliei, care a fost deţinut până în startul acestei luni de Andy Cole şi Alan Shearer (35 de goluri). A mai atins o bornă pur şi simplu uluitoare.

Norvegianul a ajuns la cele mai multe goluri marcate, într-un sezon, în toate competiţiile, fără a fi luat în calcul penalty-urile. Are 44, cu unul mai mult decât Mohamed Salah de la Liverpool. Este un nou record!

Erling Haaland a contribuit deja la 60 de goluri, în acest sezon, pentru trupa lui Pep Guardiola. În 48 de meciuri are 52 de reuşite şi 8 pase decisive!

Starul „cetăţenilor” încă mai are timp să îşi îmbunătăţească cifrele magnifice. Mai poate marca în cele trei meciuri din campionat, cu Chelsea, Brighton şi Brentford. City are de jucat şi returul cu Real Madrid, din semifinalele Champions League, dar şi finala Cupei Angliei, cu Manchester United.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!