Închide meniul

Pep Guardiola, declaraţie savuroasă după Manchester City – Brighton 1-1: „Acum 40 de ore am băut tot alcoolul din Manchester!”

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 11:18

Pep Guardiola, declaraţie savuroasă după Manchester City – Brighton 1-1: „Acum 40 de ore am băut tot alcoolul din Manchester!

Pep Guardiola, declaraţie savuroasă după ce Manchester City a remizat cu Brighton

Pep Guardiola, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

  • Pep Guardiola, declaraţie savuroasă după remiza lui Manchester City cu Brighton
  • Managerul catalan, impresionat de jucătorii săi

Pep Guardiola a oferit o declaraţie savuroasă, după ce Manchester City a remizat cu Brighton, într-un meci restant din etapa a 32-a din Premier League. Managerul „cetăţenilor” a fost surprins de forma arătată de jucătorii săi, având în vedere că au petrecut până în zori după cucerirea titlului în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a devenit matematic campioană în Premier League, în week-end. „Cetăţenii” şi-au apărat titlul cucerit sezonul trecut, şi acum sunt cu gândul la finala UEFA Champions League, unde se vor duela cu Inter.

Pep Guardiola, declaraţie savuroasă după ce Manchester City a remizat cu Brighton

Pep Guardiola s-a declarat impresionat de jucătorii săi, după Manchester City – Brighton 1-1. Managerul catalan a fost mulţumit de jocul prestat de aceştia, având în vedere că veneau după petrecerea de titlu din week-end.

Reclamă

Tehnicianul „cetăţenilor” a avut doar cuvinte de laudă şi pentru Brighton, considerând că trupa lui Roberto de Zerbi este una dintre cele mai bune echipe din Premier League.

„Am fost puțin îngrijorat de nivelul pe care îl putem arăta la Brighton, după ce am devenit campioni. Au fost 5-6 luni extrem de solicitante și, după cucerirea titlului, era normal să intervină relaxarea. În plus, acum 40 de ore, am băut tot alcoolul din Manchester.

Reclamă

Dar jucătorii au fost senzaționali, au jucat cu mult profesionalism și au practicat un fotbal de calitate. Și asta în faț uneia dintre cele mai bune echipe din Premier League. Știam că ne va fi greu la Brighton, au o echipă foarte puternică în toate compartimentele, dar sunt foarte mulțumit de jocul prestat”, a declarat Pep Guardiola, la conferinţa de presă de la finalul partidei.

Manchester City a deschis scorul în partida cu Brighton prin Foden, în minutul 25. Ulterior, „cetăţenii” au fost egalaţi prin golul marcat de Enciso, din minutul 38.

Înaintea ultimei etape, Manchester City are 89 de puncte, fiind urmată în top 3 de Arsenal – 81 de puncte şi de Newcastle – 70 de puncte. Brighton este pep 6, cu 62 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola, lecţie de umor englezesc

Pep Guardiola a oferit o lecţie de umor englezesc după ce a câştigat, matematic, un nou titlu în Premier League. A făcut-o pe Manchester City campioană pentru a 5-a oară în ultimii 6 ani şi este pe punctul de a-şi îndeplini marele vis, câştigarea Champions League.

Guardiola poate încununa sezonul formidabil cu o triplă pe care a mai reuşit-o doar Manchester United: Liga Campionilor, titlu şi Cupa Angliei. Managerul spaniol a şi fost întrebat, la ultima conferinţă de presă, ce l-ar mai ţine pe banca „cetăţenilor” în cazul în care reuşeşte să ridice deasupra capului cele trei trofee.

Răspunsul oferit de Pep Guardiola a stârnit zâmbete în sala de conferinţe. Chiar dacă poate spulbera cel de-al 14-lea record în Premier League, antrenorul lui City mai are o „provocare”.

„(Reporter: Dacă reuşiţi tripla, care ar fi următoarea provocare?) Să înscriem un gol pe terenul lui Tottenham. Dacă voi fi încă aici, este pentru că nu am reuşit să îi administrez, în deplasare, o înfrângere lui Spurs„, a răspuns Guardiola la întrebarea pusă de reporterul Sky Sports, citat de marca.com.

Cu toate că toată sala a început să râdă, în spatele declaraţiei este un fapt real. În toate cele 8 meciuri jucate împotriva lui Tottenham, în deplasare, Guardiola nu are nicio victorie! Este un „blestem” pentru City, care a suferit 6 înfrângeri, iar două partide s-au terminat la egalitate.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:53 Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie 8:35 Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România” 8:28 FotoImagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, cu ochii în lacrimi! 0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
13
apr.
23:30
Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4
13
apr.
23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
13
apr.
23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu
Liga Campionilor • 10 apr., 0:18
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu
Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Pep Guardiola: "Doctorul a spus că e serios"
Liga Campionilor • 3 apr., 10:30
Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Pep Guardiola: „Doctorul a spus că e serios”
Roy Keane, atac devastator la Erling Haaland după Manchester City - Arsenal 0-0
Premier League • 1 apr., 9:17
„Aproape ca un jucător de LIGA A PATRA!” Roy Keane, atac devastator la Erling Haaland după Manchester City – Arsenal 0-0
Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City
Premier League • 30 mart., 18:33
Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume”