Închide meniul

Pep Guardiola, lecţie de umor englezesc! A stârnit zâmbete când a dezvăluit ce „provocare” mai are la Manchester City

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2023, 19:43

Pep Guardiola, lecţie de umor englezesc! A stârnit zâmbete când a dezvăluit ce „provocare mai are la Manchester City

Pep Guardiola, lecţie de umor englezesc

Pep Guardiola, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

  • Pep Guardiola scrie istorie pe banca lui Manchester City
  • Reacţie savuroasă a managerului „cetăţenilor”

Pep Guardiola a oferit o lecţie de umor englezesc după ce a câştigat, matematic, un nou titlu în Premier League. A făcut-o pe Manchester City campioană pentru a 5-a oară în ultimii 6 ani şi este pe punctul de a-şi îndeplini marele vis, câştigarea Champions League. „Cetăţenii” se vor lupta în finală cu Inter, pe 10 iunie, iar meciul de la Istanbul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola poate încununa sezonul formidabil cu o triplă pe care a mai reuşit-o doar Manchester United: Liga Campionilor, titlu şi Cupa Angliei. Managerul spaniol a şi fost întrebat, la ultima conferinţă de presă, ce l-ar mai ţine pe banca „cetăţenilor” în cazul în care reuşeşte să ridice deasupra capului cele trei trofee.

Pep Guardiola, lecţie de umor englezesc

Răspunsul oferit de Pep Guardiola a stârnit zâmbete în sala de conferinţe. Chiar dacă poate spulbera cel de-al 14-lea record în Premier League, antrenorul lui City mai are o „provocare”.

Reclamă

(Reporter: Dacă reuşiţi tripla, care ar fi următoarea provocare?) Să înscriem un gol pe terenul lui Tottenham. Dacă voi fi încă aici, este pentru că nu am reuşit să îi administrez, în deplasare, o înfrângere lui Spurs„, a răspuns Guardiola la întrebarea pusă de reporterul Sky Sports, citat de marca.com.

Cu toate că toată sala a început să rândă, în spatele declaraţiei este un fapt real. În toate cele 8 meciuri jucate împotriva lui Tottenham, în deplasare, Guardiola nu are nicio victorie! Este un „blestem” pentru City, care a suferit 6 înfrângeri, iar două partide s-au terminat la egalitate.

Reclamă

Mai mult, pe noul stadion al lui Tottenham, echipa cu cel mai bun atac din Premier League nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol! Au fost două înfrângeri cu scorul de 0-2 şi trei confruntări au fost pierdute la limită de cetăţeni, scor 0-1.

Pep Guardiola, în extaz după Manchester City – Real Madrid 4-0

Pep Guardiola este în extaz după Manchester City – Real Madrid, scor 4-0, din returul semifinalelor UEFA Champions League. „Cetăţenii” au obţinut o victorie magistrală şi s-au calificat în finală. Se vor lupta pentru marele trofeu cu Inter, care a eliminat-o pe rivala AC Milan.

Guardiola a devenit al treilea antrenor care reuşeşte la 100 de victorii în Liga Campionilor. Numai Carlo Ancelotti (107) şi Alex Ferguson (102) au mai atins o astfel de bornă. Pentru Guardiola este cu atât mai important că a ajuns la această cifră după o victorie spectaculoasă obţinută chiar împotriva lui Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola este în faţa trofeului care îi lipseşte pe banca „cetăţenilor”. Câştigător al competiţiei stelelor cu Barcelona (2009, 2011), antrenorul spaniol poate repeta performanţa şi cu gruparea de pe Etihad.

Te aştepţi mereu să joci bine, dar nu mă aşteptam la această superioritate. Am trăit un an cu o durere de stomac, după acea eliminare (n.r. din semifinalele ediţiei de anul trecut a Ligii Campionilor), dar acum am avut o energie fantastică şi am făcut un joc cu mare intensitate.

Am fost foarte buni, am avut energia potrivită, după atâta durere. Anul trecut, în prima manșă, dacă am fi marcat, așa cum spunea Kroos, șase sau șapte goluri, nu s-ar fi supărat nimeni. Acasă ne simțim puternici, am marcat împotriva lui Arsenal, Madrid, Bayern…

Rodri, ce an a avut. Fără el nu am fi fost aici. Toată lumea vorbește despre Haaland, dar Rodri a devenit cel mai bun mijlocaș din lume. Nu știu dacă există unul mai bun decât el. Prezența lui este foarte importantă, suntem foarte fericiți„, a declarat Pep Guardiola, potrivit marca.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”