Închide meniul

Pep Guardiola, discurs fabulos după ce a făcut-o campioană pe Manchester City. „Cum ați reușit remontada?”. A răspuns cu gluma anului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2022, 23:12

Pep Guardiola, discurs fabulos după ce a făcut-o campioană pe Manchester City. „Cum ați reușit remontada?. A răspuns cu gluma anului!

Pep Guardiola, discurs fabulos după ce a făcut-o campioană pe Manchester City

Pep Guardiola, cu trofeul Premier League / Profimediaimages

Pep Guardiola, discurs fabulos după ce a făcut-o campioană pe Manchester City. Jucătorii săi au învins-o cu mari emoții pe Aston Villa, scor 3-2, și și-au apărat titlul din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul iberic a plâns de bucurie pe teren și s-a descătușat la conferința de presă. „Cum ați reușit remontada?„, a fost întrebarea la care Guardiola a răspuns cu gluma anului. A reamintit de modul în care a ratat calificarea în finala UEFA Champions League, când Rodrygo a înscris pentru Real Madrid în ultimele minute (90, 90+1) ale returului de pe Santiago Bernabeu.

Pep Guardiola, discurs fabulos după ce a făcut-o campioană pe Manchester City

Am sunat la Real Madrid și mi-au dat sfaturi bune. Nicio explicație azi, nicio explicație. Este un impuls. Uneori este frumos să trăiești astfel de situații. Am senzația că ne va ajuta să fim mai puternici pentru sezonul viitor„, a glumit Pep Guardiola după ce a cucerit un nou titlu în Premier League.

Tehnicianul care a scris istorie în campionatul Angliei a ținut să îi felicite pe rivalii de la Liverpool. A folosit cuvinte uriașe la adresa trupei lui Jurgen Klopp.

Reclamă

Suntem legende. Când câștigi campionatul în această țară, de patru ori în cinci sezoane, este pentru că acești băieți sunt aatât de speciali. Ne vom aminti mereu. A câștiga acasă, în fața fanilor noștri, este cel mai bun sentiment. În momentul în care am egalat am avut senzația că avem șansa să îl înscriem și pe al treilea.

Mărimea realizării este legată de amploarea rivalului nostru. Nu am văzut niciodată, în viața mea, o echipă a Liverpool. Felicitări, Liverpool! Ne-ați făcut din ce în ce mai buni în fiecare săptămână„, a mai spus managerul lui Manchester City, potrivit bbc.com.

Guardiola nu și-a dorit să vorbească despre viitorul său pe banca „cetățenilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am energia sau dorința să mă gândesc, acum, la sezonul viitor. Suntem din nou campioni„, a declarat Guardiola.

Pep Guardiola, pe podiumul celor mai titraţi antrenori

Pep Guardiola (51 ani) este pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume după ce a cucerit titlul cu Manchester City. Antrenorul a adus un nou trofeu de campioană pe Etihad cu două mutări de geniu.

Marele antrenor a adus al optulea titlu din istoria lui Manchester City şi a ajuns la 32 de trofee în carieră. Este pe locul 3 în clasamentul celor mai titraţi antrenori din lume. Ibericul a ajuns la această performanţă în doar 13 ani de carieră.

Mircea Lucescu (76 ani) este pe poziţia secundă, cu 35 de trofee în 41 de ani de antrenorat. Prima poziţie este ocupătă de Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee în 39 de ani de carieră.

Mesajul lui Jurgen Klopp după titlul câștigat de Manchester City

Managerul „cormoranilor” și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii pentru parcursul din acest sezon. Jurgen Klopp a povestit cum a trăit ultima etapă din Anglia. Liverpool – Wolves 3-1 și Manchester City – Aston Villa 3-2 au fost cele două meciuri, disputate în același timp, care au decis titlul din Premier League.

Sunt mândru de echipă, bineînțeles. Băieții au reușit un sezon incredibil, întreaga călătorie din 2021/2022, până acum, este absolut excepțională. Cred că meciul de azi a arătat încă o dată ce pot face acești băieți. 92 de puncte reprezintă un număr nebunesc, în urma tuturor meciurilor pe care le-am jucat.

Deci, da, sunt mândru, dar, evident, sunt și dezamăgit. Dar poate există scenarii mai urâte. Dacă am fi avut un punct avans și n-am fi reușit (n.r. – să câștigăm titlul), atunci probabil ne-am fi simțit mai rău. Dar exceptând asta, nu e bine. Dar nu este complet neașteptat, era clar de dinaintea meciului că o mulțime de lucruri se pot întâmpla. Nu vreau să uit, am spus-o în toate interviurile și o voi spune și aici, evident: felicitări lui Manchester City, Pep Guardiola, tuturor celor din staff, tuturor jucătorilor, întregului club, pentru titlul de campioană. Am fost aproape, dar în cele din urmă nu destul de aproape. Asta este!

Reclamă

Am fost aproape în acest sezon. Atât de strâns, cu multe momente, decizii, astfel de lucruri, când ești la un singur punct depărtare. Ce am învățat despre viață este că, dacă rămâi pe drumul tău, dacă vei continua, vei fi răsplătit. Nu s-a întâmplat astăzi, n-am primit răsplata maximă. Dar o vom primi. Trebuie să nu ne dăm bătuți și asta vom face”, a spus Jurgen Klopp, potrivit site-ului oficial al lui Liverpool.

Recomandări
  • Pep Guardiola, campion din nou în Premier League cu Manchester City
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și