Închide meniul

Pep Guardiola i-a luat apărarea lui Erling Haaland: „Este vina noastră, nu a lui!”. Motivul pentru care norvegianul nu mai înscrie pe bandă rulantă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2023, 9:02

Pep Guardiola i-a luat apărarea lui Erling Haaland: „Este vina noastră, nu a lui!. Motivul pentru care norvegianul nu mai înscrie pe bandă rulantă

Pep Guardiola îl susţine pe Erling Haaland

Erling Haaland şi Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia

Pep Guardiola i-a luat apărarea lui Erling Haaland, după ce au apărut primele critici la adresa atacantului norvegian. Golgheterul din Manchester City a înscris un singurul gol în ultimele şase meciuri din toate competiţiile. Este cel mai greu moment prin care care trece după transferul în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cetăţenii” vin după două remize, ambele cu acelaşi scor, 1-1. S-au încurcat cu Nottingham Forest în campionat şi au terminat la egalitate cu Leipzig, în manşa tur a optimilor Champions League. Haaland a ajuns rar în posesia mingii.

Pep Guardiola i-a luat apărarea lui Erling Haaland

Managerul lui Manchester City anunţă că Haaland nu are nicio vină. A explicat şi care este motivul pentru care jucătorul în vârstă de 22 de ani nu mai marchează pe bandă rulantă. Fundaşii adverşi se concentrează exclusiv asupra lui.

„Este vina noastră, nu a lui Erling. El a fost impresionant întregul sezon! Nu am nevoie de statistici ca să ştiu. Când se termină meciurile am nevoie de o secundă ca să ştiu cine a fost implicat şi cine nu. Nu am nevoie de cifre, ştiu foarte bine! Desigur, depinde de noi, nu de el. Haaland se mişcă bine, trebuie doar să arunci un ochi la el.

Desigur, trebuie să ne îmbunătățim jocul și o vom face. Am vorbit de multe ori despre asta și se va întâmpla. A fi atacant este cea mai dificilă poziție din lume pentru că ai doi jucători concentrați pe tine. Când vine vorba de Erling, sunt mai mulți. Nu e ușor!

Reclamă

Mi-ar plăcea să văd în perioada mea de aici, când i-am avut pe Sergio Aguero sau Gabriel Jesus, când au fost atacanţi adevăraţi şi nu au jucat pe poziţia de 9 fals, câte atingeri de balon au avut.

Nu am statistici, dar nu poţi să intri în posesia mingii și doar să i-o dai atacantului. În ultimul timp am spus că trebuie să avem mai mult control, mai multe pase decât de obicei„, a declarat Pep Guardiola, potrivit dailymail.co.uk.

Haaland a dat recital în prima parte a sezonului. Norvegianul este golgheter detaşat în Premier League, cu 26 de goluri în 23 de apariţii. Cota lui de piaţă a „explodat” şi a ajuns la 170 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, reverență în fața lui Kylian Mbappe

Erling Haaland l-a lăudat pe rivalul Kylian Mbappe într-un interviu acordat presei din Franța. Starul lui Manchester City a spus că francezii sunt norocoși să-l aibă pe Mbappe. Haaland și-ar fi dorit să facă echipă cu atacantul lui PSG în naționala Norvegiei.

Erling Haaland și Kylian Mbappe sunt vedetele „noii generații” din fotbal. Unii fani au preconizat că rivalitatea lor va fi comparabilă cu cea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

În prezent există atât de mulți jucători buni și Kylian este unul dintre ei. El este foarte puternic! Francezii sunt atât de norocoși că el joacă pentru Franța. Mi-aș dori să joace pentru Norvegia, evident, dar nu este cazul, dar da, este un jucător incredibil”, a spus Erling Haaland, pentru Canal+, citat de footmercato.net

Recomandări
  • Erling Haaland, fără gol în ultimele două meciuri
  • Ce a declarat Pep Guardiola înainte de Bournemouth – Manchester City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și