Închide meniul

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland: „Avem grijă de el 24 de ore din 24!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 aprilie 2023, 18:46

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland: Avem grijă de el 24 de ore din 24!”

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland

Pep Guardiola și Erling Haaland / Profimedia

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland. Antrenorul celor de la Manchester City a recunoscut că superstarul norvegian se bucură de un tratament special la clubul englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a fost transferat de la Borussia Dortmund în vara lui 2022. De atunci, norvegianul a înscris 45 de goluri în numai 39 de partide pentru „cetățeni”.

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland: „Avem grijă de el 24 de ore din 24!”

Pep Guardiola a declarat că Manchester City are grijă de atacantul Erling Haaland „24 de ore din 24”, din cauza taliei atacantului de 1.94 metri şi a valorii sale, relatează The Guardian.

Haaland, care a costat 51 de milioane de lire sterline în vară, a marcat 45 de goluri pentru City, un record, într-un singur sezon pentru orice jucător din Premier League. Sezonul trecut a lipsit 16 meciuri pentru Borussia Dortmund din cauza accidentărilor, în timp ce acum Haaland a fost indisponibil pentru doar patru meciuri la City, anunță news.ro.

Guardiola a explicat de ce. „Nu ştiu ce a făcut la Dortmund, dar avem grijă de el 24 de ore din 24. Avem medici şi kinetoterapeuţi incredibili, sunt alături de el în fiecare secundă a zilei. Este greu de înţeles de ce cheltuieşti mulţi bani pe un jucător şi apoi îi laşi în voia sorţii, nu ştiu ce fac celelalte cluburi. În prezent, cu acest program solicitant de jocuri la fiecare trei sau patru zile, trebuie să avem grijă de ei.

Reclamă

Este atât de solicitant, cu nutriţie, odihnă, somn, mâncare. Pentru antrenament, câte minute ar trebui să joace. Există date care spun că nu se pot antrena mai mult de 10 sau 15 minute. Oamenii spun de ce a fost înlocuit cu Leipzig [luna trecută] când a marcat [cinci] goluri, dar apoi a fost accidentat după meciul de la Burnley, aşa că nu a putut juca cu noi împotriva lui Liverpool sau pentru Norvegia. Ştim că trebuie să-l urmărim pentru că este atât de mare.

Kinetoterapeuţii au grijă de el; este masat – spatele, umerii, tendoanele, totul. Lucrează atât de mult timp la centrul de antrenament – mult mai mult decât pe teren. Astăzi, în fotbalul modern, jucătorii se antrenează mai mult în culise decât pe teren”.

City joacă, sâmbătă, cu Leicester în campionatul Angliei, echipa lui Guardiola fiind pe locul doi, având cu şase puncte mai puţin decât liderul Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, record uriaş după golul marcat cu Bayern! Este primul jucător din istoria Premier League care reuşeşte aşa ceva

Erling Haaland a bifat un nou record uriaş după golul marcat cu Bayern! Haaland a dat şi o pasă de gol pentru Bernardo Silva, în victoria pe care City obţinut-o cu Bayern, scor 3-0.

Erling Haaland şi-a început recitalul în minutul 70, când i-a pasat perfect lui Bernando Silva, la golul de 2-0. Peste numai 7 minute, Haaland avea să marcheze al 11-lea gol din acest sezon al Ligii Campionilor, în doar 7 meciuri jucate.

Haaland e o adevărată maşină de goluri la primul sezon în tricoul lui Manchester City. Starul norvegian a marcat golul cu numărul 45, în toate competiţiile, pentru echipa lui Pep Guardiola. Astfel, Haaland a devenit primul jucător din Premier League care a reuşit o astfel de performanţă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și