Închide meniul

Pep Guardiola, mesaj clar pentru Erling Haaland după transferul la Manchester City: ”Nu îi vom da, nici măcar pentru o secundă, responsabilitatea asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 13:24

Pep Guardiola, mesaj clar pentru Erling Haaland după transferul la Manchester City: ”Nu îi vom da, nici măcar pentru o secundă, responsabilitatea asta!”

Pep Guardiola, mesaj clar pentru Erling Haaland după transferul la Manchester City

Pep Guardiola, în timpul meciului Real Madrid - Manchester City 3-1 / Profimedia Images

Pep Guardiola a avut un mesaj clar pentru Erling Haaland după transferul la Manchester City. Antrenorul liderului din Premier League nu are de gând să pună presiune pe superstarul norvegian cotat la 150 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma transferului la Manchester City, Haaland va intra în top 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Pep Guardiola, mesaj clar pentru Erling Haaland după transferul la Manchester City

Antrenorul Pep Guardiola a declarat, după transferul golgheterului Erling Haaland, că victoria este rodul întregii echipe, nu doar al unui jucător, astfel că atacantul norvegian nu va avea singur responsabilitatea de a marca goluri.

„Este un jucător tânăr şi talentat. Sunt foarte fericit că a decis să vină alături de noi. Îl vom ajuta să se acomodeze cât mai repede posibil, în ceea ce priveşte viaţa la Manchester, casă şi toate celelalte, şi sunt sigur că se va adapta rapid la modul în care vrem să jucăm. 

Niciodată nu am considerat că toată faza defensivă depinde de fundaşii centrali şi nici că golurile pe care trebuie să le marcăm depind de un atacant. A înscris multe goluri în cariera sa şi îl vom ajuta pe parcursul meciurilor să aibă mai multe şanse de a marca.

Reclamă

Nu îi vom da, nici măcar pentru o secundă, responsabilitatea de a marca golurile noastre. Trebuie să câştigăm meciuri. Pentru a câştiga, avem nevoie ca toată lumea să facă lucrurile în cel mai bun mod”, a declarat Guardiola, potrivit lequipe.fr, citat de news.ro.

Jurgen Klopp, reacţie savuroasă despre transferul lui Erling Haaland la Manchester City

Jurgen Klopp a avut o reacţie savuroasă despre transferul lui Erling Haaland (21 ani) la rivala Manchester City. Antrenorul lui Liverpool l-a lăudat pe superstarul norvegian cotat la 150 de milioane de euro.

Ieri, Manchester City și Borussia Dortmund au anunţat oficial transferului lui Erling Haaland. Mutarea se va realiza la finalul sezonului. Întrebat despre lovitura dată de rivali, Jurgen Klopp a avut o reacţie savuroasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Au un stil specific şi cred că Haaland va marca multe goluri pentru că este o bestie. A avut câteva accidentări, dar marchează când îşi revine. Din păcate, este un transfer foarte bun. Manchester City nu este o echipă care să câştige meciuri datorită unui jucător”, a declarat Jurgen Klopp, citat de The Mirror.

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland. Starul norvegian de la Borussia Dortmund va ajunge la campioana Angliei pe 1 iulie 2022. Clubul de pe Etihad va plăti, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul anului în lumea fotbalului.

Manchester City și Borussia Dortmund au ajuns la un acord de principiu în privința transferului lui Erling Haaland. Mutarea se va realiza la finalul sezonului.

Campioana din Premier League a făcut marele anunț marți: „Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland la clubul nostru pe 1 iulie 2022”, a anunțat Manchester City, pe contul oficial de Twitter.

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, va încasa 30 de milioane de euro, urmând ca alte 50 de milioane de euro să meargă către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care până recent i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și