Închide meniul

Jurgen Klopp, reacţie savuroasă despre transferul lui Erling Haaland la Manchester City: „Din păcate, este foarte bun!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2022, 9:33

Jurgen Klopp, reacţie savuroasă despre transferul lui Erling Haaland la Manchester City: „Din păcate, este foarte bun!

Jurgen Klopp e antrenorul lui Liverpool din 2015

Jurgen Klopp, bucuros în timpul unui meci / Profimedia

Jurgen Klopp a avut o reacţie savuroasă despre transferul lui Erling Haaland (21 ani) la rivala Manchester City. Antrenorul lui Liverpool l-a lăudat pe superstarul norvegian cotat la 150 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri, Manchester City și Borussia Dortmund au anunţat oficial transferului lui Erling Haaland. Mutarea se va realiza la finalul sezonului. Întrebat despre lovitura dată de rivali, Jurgen Klopp a avut o reacţie savuroasă.

Jurgen Klopp, reacţie savuroasă despre transferul lui Erling Haaland la Manchester City

„Au un stil specific şi cred că Haaland va marca multe goluri pentru că este o bestie. A avut câteva accidentări, dar marchează când îşi revine. Din păcate, este un transfer foarte bun. Manchester City nu este o echipă care să câştige meciuri datorită unui jucător”, a declarat Jurgen Klopp, citat de The Mirror.

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland. Starul norvegian de la Borussia Dortmund va ajunge la campioana Angliei pe 1 iulie 2022. Clubul de pe Etihad va plăti, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul anului în lumea fotbalului.

Manchester City și Borussia Dortmund au ajuns la un acord de principiu în privința transferului lui Erling Haaland. Mutarea se va realiza la finalul sezonului.

Reclamă

Campioana din Premier League a făcut marele anunț marți: „Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland la clubul nostru pe 1 iulie 2022”, a anunțat Manchester City, pe contul oficial de Twitter.

În urma transferului la City, Haaland va intra în top 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, va încasa 30 de milioane de euro, urmând ca alte 50 de milioane de euro să meargă către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care până recent i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie.

Liverpool şi Manchester City se luptă pentru titlu în Premier League

Aston Villa – Liverpool 1-2. „Cormoranii” s-au impus la finalul unui duel extrem de complicat pe Villa Park. Liverpool era obligată să învingă pe terenul lui Aston Villa, echipă condusă de Steven Gerrard, legendarul căpitan al „cormoranilor”.

Seara a început cum nu se putea mai prost pentru Liverpool. Villa a deschis scorul după numai 3 minute, prin Douglas Luiz. Bucuria gazdelor a durat numai 3 minute, Joel Matip reușind să restabilească egalitatea la faza următoare.

Trupa de pe Anfield a preluat conducerea în minutul 65, când Sadio Mane a reluat cu capul în plasă, după o centrare expediată de Luis Diaz. Aston Villa a continuat să-i pună mari probleme lui Liverpool, în căutarea golului egalizator, dar defensiva lui Klopp a rezistat excelent.

Liverpool e egalat-o la puncte pe City, care încă n-a jucat în această etapă. Formația lui Pep Guardiola va evolua miercuri, de la ora 22:15, pe terenul lui Wolves.

În ultimele două etape din Premier League, Liverpool va juca împotriva celor de la Southampton (deplasare) și Wolves (acasă). De cealaltă parte, City va da piept cu West Ham (deplasare) și Aston Villa (acasă).

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și