Închide meniul

Pep Guardiola, mesaj ferm pentru jucătorii lui Manchester City: „Nu trebuie să repetăm istoria!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 13:48

Pep Guardiola, mesaj ferm pentru jucătorii lui Manchester City: Nu trebuie să repetăm istoria!”

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City

Pep Guardiola / Profimedia

Pep Guardiola a avut un mesaj ferm pentru jucătorii lui Manchester City. În acest moment, Manchester City se află pe locul 2 din Premier League, cu 73 de puncte obținute după 31 de meciuri jucate, la două lungimi în spatele liderului Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola le atrage atenția elevilor săi la faptul că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, după victoria categorică obținută în fața celor de la Arsenal, 4-1, în ultimul meci de campionat.

Pep Guardiola, mesaj ferm pentru jucătorii lui Manchester City

Tehnicianul lui City susține că se va considera campion abia după ce matematica va confirma acest lucru.

„Cei care spun că lupta pentru titlu s-a terminat, greșesc. Psihologic, da, avem un atu. Dar dacă acest argument este important, nu este și definitoriu. Totul depinde de noi.

Să nu uităm că și după meciul câștigat pe Emirates toată lumea era convinsă că ne vom apropia decisiv de Arsenal. Și am mers la Nottingham, am dominat, dar am fost egalați.

Reclamă

Nu trebuie să repetăm istoria. Mergem la Fulham, pe un stadion pe care nu se câștigă ușor, pentru că adversarul are o echipă extrem de organizată.

I-am avertizat deja pe băieți, imediat după meciul de marți. Să se odihnească și să se concentreze în zilele care vin pe ceea ce va urma.

Să tratăm perfect fiecare meci. Voi spune că suntem campioni doar atunci când și matematica va confirma acest lucru”, a declarat Pep Guardiola, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Fulham.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarea partidă de campionat, Manchester City o va întâlni, în deplasare, pe Fulham. Meciul este programat duminică, de la ora 16:00.

Mikel Arteta nu predă armele

Deși echipa sa a fost „zdrobită” de Manchester City, Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a declarat faptul că încă speră la titlu.

„Știam că trebuie să fim la cel mai bun nivel al nostru ca echipă. Și am fost departe de asta. Nu știu ce ne trebuie ca să câștigăm titlul. Trebuie să încurajăm jucătorii, pentru că suferă.

Este o înfrângere greu de digerat, o noapte foarte dificilă, având în vedere cum am pierdut, dar trebuie să rămânem cu capul sus și să privim imaginea de ansamblu.

Faptul că concurăm de la egal la egal cu această echipă a lui City este incredibil. Mai avem 5 meciuri și se poate întâmpla orice. Trebuie să acceptăm că am pierdut în fața unei echipe excepționale”, a spus Mikel Arteta, la finalul partidei cu Manchester City.

Recomandări
  • Pep Guardiola, mesaj ferm pentru jucătorii lui Manchester City
  • 52 de ani are Pep Guardiola

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și