Închide meniul

Pep Guardiola, pregătit să plece de la Manchester City dacă clubul va fi găsit vinovat: „Dacă mă mințiți, voi pleca imediat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 17:29

Pep Guardiola, pregătit să plece de la Manchester City dacă clubul va fi găsit vinovat: Dacă mă mințiți, voi pleca imediat!”

Pep Guardiola, pregătit să plece de la Manchester City dacă clubul va fi găsit vinovat

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City/ Profimedia

Pep Guardiola se pare că este determinat să plece de la Manchester City, dacă clubul va fi găsit vinovat în procesul în care este implicat. În 2020, când „cetățenii” au fost suspendați din competițiile europene din cauza fair-play-ului financiar, managerul catalan și-a exprimat ferm poziția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City traversează o perioadă delicată, după ce clubul va fi audiat la o Comisie specială, fiind acuzat de faptul că a încălcat fair-play-ul financiar timp de nouă ani. „Cetățenii” riscă depunctarea, sau chiar retrogradarea din Premier League.

Pep Guardiola, pregătit să plece de la Manchester City

Manchester City nu se află la primul scandal de acest gen, după ce în 2020 a fost exclusă din competițiile europene, din cauza neregulilor legate de fair-play-ul financiar. Excluderea a fost anulată în 2020, de către Tribunalul Sportiv, iar cetățenii au primit și o amendă peste aproximativ 10 milioane de euro.

La acea vreme, Pep Guardiola își susținea clubul cu vehementă, având încredere în nevinovăția oficialilor. Însă, totodată, managerul catalan declara că va pleca imediat de pe Etihad, dacă va fi mințit și i se va ascunde neregulile formației pe care o pregătește.

„Le-am spus oamenilor ‘Spuneți-mi totul legat de suspiciuni. M-am uitat la ei și i-am crezut 100% încă din prima zi, și de asta am apărat clubul’. Le-am spus totodată ‘Dacă mă mințiți, în următoarea zi nu voi mai fi aici. Voi fi plecat și voi nu veți mai fi prietenii mei’.

Reclamă

Îmi place să reprezint un club care face lucrurile ca la carte. La final, nu este vorba despre a câștiga Liga Campionilor sau Premier League, este vorba despre a face lucrurile bine, pentru fanii noștri.

Nu pot uita că nouă echipe din Premier League au vrut ca Manchester City să fie interzisă în competițiile europene, știu care sunt”, a declarat Pep Guardiola, pentru thesun.co.uk.

Pep Guardiola a semnat cu Manchester City în 2016, după ce și-a încheiat aventura la Bayern Munchen. De atunci, managerul catalan a cucerit patru titluri în Premier League, și a bifat o finală de Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția oficială a celor de la Manchester City, după ce clubul riscă retrogradarea din Premier League

Reacția oficială a celor de la Manchester City, după ce clubul este amenințat cu retrogradarea din Premier League, nu a întârziat să apară. Clubul de pe Etihad a emis un comunicat prin care se declară surprins de faptele de care este acuzat.

„Clubul Manchester City este surprins de emiterea acestor presupuse încălcări ale regulilor Premier League, mai ales având în vedere angajamentul extins și cantitatea mare de materiale detaliate pe care le-am furnizat celor de la EPL (English Premier League).

Clubul salută revizuirea acestei chestiuni de către o comisie independentă, pentru a lua în considerare în mod imparțial corpul cuprinzător de dovezi irefutabile care există în sprijinul poziției sale.

Ca atare, așteptăm cu nerăbdare ca această chestiune să fie oprită odată pentru totdeauna”, se arată în comunicatul emis de cei de la Manchester City, pe pagina oficială.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și