Închide meniul

Reacția oficială a celor de la Manchester City, după ce clubul riscă retrogradarea din Premier League: „Așteptăm cu nerăbdare!”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 15:09

Reacția oficială a celor de la Manchester City, după ce clubul riscă retrogradarea din Premier League: Așteptăm cu nerăbdare!”

Probleme de lot pentru Pep Guardiola, înaintea confruntării dintre Leipzig şi Manchester City

Pep Guardiola, în timpul unui meci pentru Manchester City / Profimedia

  • Reacția oficială a celor de la Manchester City
  • Clubul riscă să fie retrogradat din Premier League

Reacția oficială a celor de la Manchester City, după ce clubul este amenințat cu retrogradarea din Premier League, nu a întârziat să apară. Clubul de pe Etihad a emis un comunicat prin care se declară surprins de faptele de care este acuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Anglia a lansat un anunț „bombă”, care o vizează pe Manchester City. Concret, clubul nu ar fi respectat fair-play-ul financiar timp de nouă sezoane, și astfel va fi anchetat, riscând retrogradarea sau depunctarea din Premier League.

Reacția oficială a celor de la Manchester City, după ce clubul riscă retrogradarea din Premier League

Oficialii celor de la Manchester City au transmis faptul că așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va soluția cazul, susținând că au fost extrem de transparenți în toate acțiunile pe care le-au săvârșit.

Reclamă

Clubul Manchester City este surprins de emiterea acestor presupuse încălcări ale regulilor Premier League, mai ales având în vedere angajamentul extins și cantitatea mare de materiale detaliate pe care le-am furnizat celor de la EPL (English Premier League).

Clubul salută revizuirea acestei chestiuni de către o comisie independentă, pentru a lua în considerare în mod imparțial corpul cuprinzător de dovezi irefutabile care există în sprijinul poziției sale.

Reclamă

Ca atare, așteptăm cu nerăbdare ca această chestiune să fie oprită odată pentru totdeauna”, se arată în comunicatul emis de cei de la Manchester City, pe pagina oficială.

Manchester City riscă RETROGRADAREA după ce a încălcat de peste 100 de ori regulile fair-play-ului financiar

Manchester City riscă depunctarea sau chiar retrogradarea din Premier League, după ce a încălcat regulile fair-play-ului financiar de 100 de ori! Anunțul răsunător vine din presa din Anglia, care susține că trupa lui Pep Guardiola este în mare pericol.

Conducătorii de la City sunt acuzaţi în special că nu au furnizat „cu bună-credinţă” „informaţii financiare exacte care să ofere o imagine fidelă a situaţiei financiare a clubului”.

Reclamă 4 / 0/3

Al doilea set de infracţiuni enumerate, referitoare la sezoanele 2009-10 până în 2012-13, se referă la o presupusă încălcare a regulilor „care impune unui club membru să includă detalii complete despre remuneraţia managerului”. Între decembrie 2009 şi mai 2013, managerul clubului a fost actualul selecţioner al Italiei, Roberto Mancini.

Premier League acuză şi City pentru încălcarea regulilor care impun cluburilor să respecte regulile UEFA Financial Fair Play (FFP).

Acesta este un nou episod din saga financiară a celor de la Manchester City care au fost excluşi de doi ani din competiţiile europene pentru că nu au respectat acelaşi fair-play financiar, excludere anulată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv în iulie 2020.

În perioada menționată mai sus, Manchester City a câștigat trei titluri în Premier League, o Cupă a Angliei și trei Cupe ale Ligii.

Manchester City este acuzată că primit sume colosale din sponsorizări, sume care de fapt nu au fost plătite de sponsori din regiunea Golfului, ci de către proprietarii clubului, originari din Abu Dhabi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”