Închide meniul

Pep Guardiola, „săgeţi” către Mikel Arteta, după gafa ireală din Manchester City – Tottenham! Cum a comentat nebunia de pe Etihad

Alex Masgras Publicat: 4 decembrie 2023, 10:01

Reclamă
Pep Guardiola, „săgeţi către Mikel Arteta, după gafa ireală din Manchester City – Tottenham! Cum a comentat nebunia de pe Etihad

Pep Guardiola a trimis "săgeţi" către Mikel Arteta

Pep Guardiola, în timpul meciului Manchester City - Tottenham / Profimedia

Pep Guardiola a trimis „săgeţi” către Mikel Arteta, după gafa ireală din Manchester City – Tottenham 3-3! Tensiunea din timpul partidei de pe Etihad a fost la cote uriaşe, mai ales la finalul celor 90 de minute, atunci când „cetăţenii” au avut şansa de a obţine victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În loc să lase avantaj, după ce Jack Grealish scăpa singur cu portarul lui Spurs, centralul Simon Hooper a fluierat şi a dictat lovitură liberă. Faza i-a scos din sărite pe jucătorii şi pe cei din staff-ul lui City, mai ales că Hooper dăduse avantaj în primă fază.

Pep Guardiola, „săgeţi” către Mikel Arteta, după gafa ireală din Manchester City – Tottenham 3-3!

Pep Guardiola şi Erling Haaland s-au dezlănţuit imediat după fluierul final al partidei de pe Etihad. Atacantul norvegian a părăsit terenul extrem de nervos, în timp ce antrenorul spaniol a continuat să dea din mâini, nefiind de acord cu deciziile arbitrului.

La interviurile de la finalul partidei, Pep Guardiola a fost mult mai calm şi nu a vrut să provoace un scandal. Cu toate acestea, spaniolul nu a ratat ocazia de a-l „înţepa” pe Mikel Arteta, fostul său colaborator şi actual antrenor al celor de la Arsenal. În acest sezon, Arteta s-a plâns în mai multe rânduri de arbitraj:

„Următoarea întrebare. Nu voi face comentarii în stilul Mikel Arteta”, a spus Pep Guardiola, când a fost întrebat despre faza controversată din finalul partidei de pe Etihad, citat de goal.com.

Reclamă

„E dificil când revezi imaginile. Arbitrul a decis să fluiere după ce a lăsat jocul să continue. După pasă, el a fluierat, aşa că nu înţeleg decizia lui. A fost un meci bun, asta e cel mai important lucru.

E păcat, la fel ca la meciul cu Liverpool. Am simţit astăzi că am avut o prestaţie incredibilă în toate compartimentele, împotriva unei echipe bune şi a unui antrenor bun.

Ne-am creat multe ocazii şi am fost agresivi, încredibil de concentraţi şi sentimentul a fost că vrem să fim în continuare acolo (n.r. în fruntea clasamentului). E păcat. Uneori, fotbalul este ca viaţa, nu primeşti mereu ceea ce meriţi”, a mai spus Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City şi Tottenham, meci nebun pe Etihad

Partida dintre Manchester City şi Tottenham nu a dezamăgit. Nebunia de pe Etihad a început încă din minutul 7, atunci când Heung-Min Son a deschis scorul, după ce a profitat de o breşă în apărarea „cetăţenilor. Trei minute mai târziu, acelaşi Son a înscris din nou, dar în propria poartă, după o deviere nefericită.

În minutul 31, Phil Foden a marcat din pasa lui Julian Alvarez, iar City a preluat conducerea. Spurs a revenit pe tabelă în minutul 69, atunci când a înscris Lo Celso.

Erling Haaland, atacantul care doboară record peste record, nu a marcat în meciul cu Tottenham, dar a contribuit decisiv, atunci când i-a pasat lui Jack Grealish în minutul 81. Golul lui Grealish nu a fost suficient, deoarece Kulusevski a restabilit din nou egalitatea, cu o lovitură de cap superbă.

A treia remiză la rând o lasă pe Manchester City pe locul 3, cu 30 de puncte. Arsenal este lider în Premier League, cu 33 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul 2, cu 31 de puncte. Tottenham ocupă locu 5, cu 27 de puncte, echipa lui Ange Postecoglou punând capăt şi unei serii de trei înfrângeri la rând în Premier League.

Etapa viitoare, City va merge la Birmingham, pentru meciul cu Aston Villa, în timp ce Tottenham va primi vizita lui West Ham.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și