Închide meniul

Pep Guardiola ştie care va fi succesorul său la Manchester City: „E scris în stele! Se va întoarce!”

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 19:32

Reclamă
Pep Guardiola ştie care va fi succesorul său la Manchester City: „E scris în stele! Se va întoarce!

Pep Guardiola ştie cine va fi succesorul său la Manchester City

Pep Guardiola, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Pep Guardiola ştie care va fi succesorul său la Manchester City. Managerul „cetăţenilor” susţine că Vincent Kompany, actualul tehnician de la Burnley, este cel care va sta pe banca tehnică a trupei de pe Etihad, pe viitor. Guardiola l-a antrenat pe Kompany timp trei sezoane, până în 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola o pregăteşte pe Manchester City din 2016, atunci când s-a despărţit de Bayern. De atunci, catalanul a cucerit patru titluri în Premier League.

Pep Guardiola ştie care va fi succesorul său la Manchester City

Pep Guardiola a avut doar cuvinte de laudă pentru Vincent Kompany, fundaşul alături de care a cucerit două titluri în Premier League. Managerul lui Manchester City s-a declarat convins că fostul fundaş belgian se va întoarce într-o zi pe Etihad, din postura de antrenor.

„Se va întoarce mai devreme sau mai târziu. Destinul lui e să fie manager la Manchester City, este scris în stele. Se va întâmpa, nu ştiu când, dar sunt sigur că se va întâmpla.

Să faci ce face el e foarte complicat. Dar o face foarte bine. Cunoaşte clubul, atmosfera, fanii şi tot ceea ce au nevoie oamenii de aici. Este destinul lui”, a declarat Pep Guardiola, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

Pep Guardiola va avea ocazia să-şi revadă fostul jucător într-un duel direct. Manchester City şi Burnley se vor duela în sferturile Cupei Angliei, partida fiind programată pe 18 martie.

Vincent Komapany a scris istorie pentru Manchester City. Acesta a evoluat imp de nouă ani pentru „cetăţeni”, şi a decis să pună ghetele în cui în 2020. Ultima echipă din CV-ul fundaşului belgian a fost Anderlecht, formaţia la care a început să joace fotbal.

În prezent, Kompany o pregăteşte pe Burnley de la începutul sezonului. Echipa luptă pentru promovarea în Premier League, fiind pe primul loc în Championship.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola i-a luat apărarea lui Erling Haaland: „Este vina noastră, nu a lui!”

Pep Guardiola i-a luat apărarea lui Erling Haaland, după ce au apărut primele critici la adresa atacantului norvegian. Golgheterul din Manchester City a înscris un singurul gol în ultimele şase meciuri din toate competiţiile. Este cel mai greu moment prin care care trece după transferul în Premier League.

Managerul lui Manchester City anunţă că Haaland nu are nicio vină. A explicat şi care este motivul pentru care jucătorul în vârstă de 22 de ani nu mai marchează pe bandă rulantă. Fundaşii adverşi se concentrează exclusiv asupra lui.

„Este vina noastră, nu a lui Erling. El a fost impresionant întregul sezon! Nu am nevoie de statistici ca să ştiu. Când se termină meciurile am nevoie de o secundă ca să ştiu cine a fost implicat şi cine nu. Nu am nevoie de cifre, ştiu foarte bine! Desigur, depinde de noi, nu de el. Haaland se mişcă bine, trebuie doar să arunci un ochi la el.

Desigur, trebuie să ne îmbunătățim jocul și o vom face. Am vorbit de multe ori despre asta și se va întâmpla. A fi atacant este cea mai dificilă poziție din lume pentru că ai doi jucători concentrați pe tine. Când vine vorba de Erling, sunt mai mulți. Nu e ușor!

Mi-ar plăcea să văd în perioada mea de aici, când i-am avut pe Sergio Aguero sau Gabriel Jesus, când au fost atacanţi adevăraţi şi nu au jucat pe poziţia de 9 fals, câte atingeri de balon au avut.

Nu am statistici, dar nu poţi să intri în posesia mingii și doar să i-o dai atacantului. În ultimul timp am spus că trebuie să avem mai mult control, mai multe pase decât de obicei„, a declarat Pep Guardiola, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și