Închide meniul

Pep Guardiola, tiradă în direct: ”Toată Anglia ține cu Liverpool! Toți vor ca ei să ia titlul, dar au un singur trofeu în 30 de ani!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 8:56

Pep Guardiola, tiradă în direct: ”Toată Anglia ține cu Liverpool! Toți vor ca ei să ia titlul, dar au un singur trofeu în 30 de ani!”

Pep Guardiola este antrenorul campioanei Manchester City

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, în timpul unui meci / Profimedia

Pep Guardiola a avut o tiradă în direct la adresa lui Liverpool. Manchester City a învins-o la scor pe Newcastle, 5-0, iar ”cetățenii” au revenit pe prima poziție în Premier League. La final, marele antrenor a fost un car de nervi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola este de părere că Manchester City luptă împotriva tuturor în Premier League. Antrenorul susține că întreaga țară vrea ca Liverpool să devină din nou campioană.

Pep Guardiola, tiradă în direct la adresa lui Liverpool

”Toată Anglia ține cu Liverpool în lupta la titlu. Media și toată lumea. Liverpool are o istorie incredibilă în competiții europene, dar nu în Premier League. Au câștigat un singur trofeu în 30 de ani.

Dar nu-mi pasă. Oamenii vor va Liverpool să câștige mai mult ca noi. Au mai mulți fani ca noi în jurul lumii. Sunt foarte mulțumit (n.r. după Manchester City – Newcastle 5-0). Am simțit că oamenii sunt supărați, dar nu dezamăgiți de noi.

Ce am făcut azi am făcut și în ultimii 5 ani. Trei zile, trei puncte, o altă competiție. Meciul de miercuri va fi o finală pentru noi. Dacă vom câștiga, avem șanse să câștigăm titluri consecutive. Sigur, orice se poate întâmpla în fotbal. Dacă s-a întâmplat în 56 de secunde în urmă cu trei zile, se poate întâmpla din nou”, a răbufnit Pep Guardiola, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Manchester City este pe primul loc în Premier League, cu 86 de puncte, și e favorită la titlu. Rivala Liverpool ocupă poziția secundă, cu 83 de puncte.

Reacția lui Jurgen Klopp, după Liverpool – Tottenham 1-1

Reacția lui Jurgen Klopp a fost una încurajatoare pentru fanii “cormoranilor”, în ciuda rezultatului care le poate compromite șansele la titlul din Premier League. Managerul german și-a îmbărbătat jucătorii, despre care a spus că “se comportau ca la o înmormântare”.

Jurgen Klopp le-a transmis jucătorilor să își mute atenția către următorul meci, cu Aston Villa. Tehnicianul german rămâne concentrat pe lupta pentru titlu cu Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând le-am spus să nu se mai comporte ca la o înmormântare. În viață se pot întâmpla lucruri mult mai rele. Dacă am fi câștigat nu ne-ar fi crescut șansele unei victorii marți la Birmingham, cu Aston Villa.

Vom merge acolo, ne vom pregăti și vom încerca. Singurul mod în care lucrurile vor fi așa cum vrem este să câștigăm. Băieții sunt foarte dezamăgiți și este normal. Aș vrea să le pot spune că City va pierde puncte. Vom vedea ce se va întâmpla!

Problema mea nu este ce va face City cu Newcastle, ci meciul de marți cu Aston Villa. Avem un punct mai mult decât acum câteva ore. Am fost conduși cu 1-0 și am egalat. Nu este exact cum am vrut, dar trebuie să trecem repede peste acest moment.

Nu-mi place acest gen de fotbal, dar asta e problema mea. Au jucători de talie mondială și respect munca lor. Este foarte dificil să joci împotriva lor. Băieții sunt mai dezamăgiți decât mine pentru că eu am trăit mai multe în fotbal.”, a spus Jurgen Klopp, după Liverpool – Tottenham, citat de Daily Mail.

Recomandări
  • Pep Guardiola, tiradă în direct la adresa lui Liverpool
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și