Închide meniul

Liverpool – Tottenham 1-1 | Reacția lui Jurgen Klopp, după pasul greșit făcut de “cormorani” în lupta pentru titlu

Cosmin Cioboată Publicat: 8 mai 2022, 8:51

Liverpool – Tottenham 1-1 | Reacția lui Jurgen Klopp, după pasul greșit făcut de “cormorani” în lupta pentru titlu

Jurgen Klopp a oferit prima reacție, după Liverpool - Tottenham 1-1

Jurgen Klopp este managerul lui Liverpool / AFP7 / Irina R.H via Hepta

  • Liverpool – Tottenham 1-1 | Reacția lui Jurgen Klopp după pasul greșit făcut de „cormorani”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Liverpool – Tottenham 1-1 | Reacția lui Jurgen Klopp a fost una încurajatoare pentru fanii “cormoranilor”, în ciuda rezultatului care le poate compromite șansele la titlul din Premier League. Managerul german și-a îmbărbătat jucătorii, despre care a spus că “se comportau ca la o înmormântare”. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp le-a transmis jucătorilor să își mute atenția către următorul meci, cu Aston Villa. Tehnicianul german rămâne concentrat pe lupta pentru titlu cu Manchester City.

Liverpool – Tottenham 1-1 | Reacția lui Jurgen Klopp, după remiza de pe Anfield

Managerul lui Liverpool a oferit detalii din vestiarul echipei, după remiza cu Tottenham, de pe Anfield. Klopp a recunoscut că starea jucătorilor săi era cea întâlnită la o înmormântare. 

Reclamă

„În primul rând le-am spus să nu se mai comporte ca la o înmormântare. În viață se pot întâmpla lucruri mult mai rele. Dacă am fi câștigat nu ne-ar fi crescut șansele unei victorii marți la Birmingham, cu Aston Villa.

Vom merge acolo, ne vom pregăti și vom încerca. Singurul mod în care lucrurile vor fi așa cum vrem este să câștigăm. Băieții sunt foarte dezamăgiți și este normal. Aș vrea să le pot spune că City va pierde puncte. Vom vedea ce se va întâmpla!

Reclamă

Problema mea nu este ce va face City cu Newcastle, ci meciul de marți cu Aston Villa. Avem un punct mai mult decât acum câteva ore. Am fost conduși cu 1-0 și am egalat. Nu este exact cum am vrut, dar trebuie să trecem repede peste acest moment.

Nu-mi place acest gen de fotbal, dar asta e problema mea. Au jucători de talie mondială și respect munca lor. Este foarte dificil să joci împotriva lor. Băieții sunt mai dezamăgiți decât mine pentru că eu am trăit mai multe în fotbal.”, a spus Jurgen Klopp, după Liverpool – Tottenham, citat de Daily Mail.

Liverpool, pas greșit în lupta pentru titlul din Premier League, cu Manchester City

Tottenham a deschis scorul pe Anfield în minutul 56, prin Heung-min Son. Starul din Coreea de Sud a finalizat simplu din fața porții, după o acțiune excelentă reușită de trupa lui Antonio Conte.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool a restabilit egalitatea în minutul 74, prin Luis Diaz. Atacantul columbian a marcat cu un șut deviat de la marginea careului. “Cormoranii” au alergat în disperare după golul victoriei, însă defensiva lui Spurs a rezistat eroic.

Liverpool a pierdut un „tempo” în cursa din Anglia, cu Manchester City. În acest moment, cele două rivale se află la egalitate de puncte (83), însă formația lui Pep Guardiola are un meci mai puțin disputat. “Cetățenii” vor juca duminică (18:30) pe teren propriu, cu Newcastle.

În cazul unui succes, City se va distanța la 3 puncte de Liverpool, cu 3 etape rămase până la finalul sezonului. 

Programul lui Liverpool, din finalul sezonului:

Aston Villa – Liverpool

Southampton – Liverpool

Liverpool – Wolves

Programul lui Manchester City, din finalul sezonului:

Manchester City – Newcastle 

Reclamă

Wolves – Manchester City

West Ham – Manchester City

Manchester City – Aston Villa

Liverpool luptă în continuare pentru cvadrupla istorică

Liverpool speră în continuare la o cvadruplă istorică. “Cormoranii” au cucerit deja Cupa Ligii Angliei și se află în luptă pentru celelalte 3 trofee puse în joc: titlul în Premier League, UEFA Champions League și Cupa Angliei.

În finala Champions League, Liverpool va da piept cu Real Madrid, pe 28 mai. În ultimul act din Cupa Angliei, formația lui Jurgen Klopp va juca împotriva lui Chelsea, pe 14 mai.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile