Închide meniul

Pep Guardiola va pleca de la Manchester City! Anunţ „bombă” făcut în presa din Anglia. Cine l-ar putea înlocui

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2024, 10:04

Reclamă
Pep Guardiola va pleca de la Manchester City! Anunţ „bombă făcut în presa din Anglia. Cine l-ar putea înlocui

Pep Guardiola va pleca de la Manchester City

Pep Guardiola, la sărbătoarea de titlu / Profimediaimges

Pep Guardiola s-a decis şi va pleca de la Manchester City, chiar dacă tocmai a câştigat un nou trofeu în Premier League. Antrenorul catalan în vârstă de 53 de ani i-ar fi anunţat deja pe şefii clubului de hotărârea pe care a luat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul „bombă” a fost făcut de jurnaliştii de la Daily Mail. Aceştia asigură că Guardiola se va despărţi de „cetăţeni” la finalul următorului sezon. Nu s-a lăsat înduplecat de „şeicul” lui City, care i-a propus prelungirea contractului.

Pep Guardiola va pleca de la Manchester City

Guardiola a semnat cu Manchester City în urmă cu 8 ani şi a cucerit nu mai puţin de 15 trofee în această perioadă. El tocmai a devenit din nou campion în Premier League, iar sezonul trecut a triumfat în UEFA Champions League.

Pep Guardiola a intrat în ultimele 12 luni de contract şi nu mai vrea să rămână la Manchester. Potrivit dailymail.com, principalul antrenor care este favorit să îl înlocuiască pe Guardiola este spaniolul Michel Sanchez, care a făcut minuni cu Girona.

Pe listă mai sunt Julian Nagelsmann, care mai are contract cu selecţionata Germaniei până în 2026, dar şi Xabi Alonso cel care a devenit campion în Bundesliga cu Bayer Leverkusen. Guardiola anunţase totuşi că succesorul său perfect peste Roberto De Zerbi.

Reclamă
Reclamă 4

Pep Guardiola şi-a trecut în cont al şaselea titlu în Premier League, toate cucerite alături de Manchester City. În total, managerul catalan a câştigat 12 titluri în cariera sa de antrenor.

În cei opt ani petrecuţi pe Etihad, Pep Guardiola a câştigat nu mai puţin de 15 trofee. Titlul din acest sezon este cel de-al 38-lea trofeu din cariera sa impresionantă de manager.

Pep Guardiola, reacţie după ce a pierdut Cupa Angliei în faţa rivalei Manchester United

Pep Guardiola a vorbit după ce a pierdut Cupa Angliei în faţa rivalei Manchester United. City a dominat finala cupei, dar s-a înclinat în faţa rivalei din oraş, cu 1-2.

Reclamă

Felicitări celor de la Manchester United pentru un sezon fantastic. Am pierdut jocul. Asta este! A fost un joc strâns. Se pot întâmpla multe lucruri într-o finală, în special când joci împotriva lui United. Până la urmă au marcat două goluri și noi nu am putut să înscriem mai mult de unul.

(n.r. Credeți ca United a fost mai bună?) Nu! În niciun caz! În repriza a doua am fost clar peste ei. Manchester United este întotdeauna o echipă de tranziție și asta s-a văzut și astăzi.

Prima repriză ne-am chinuit puțin, dar în a doua repriză am jucat foarte bine. Pot să zic că este o prestație bună din partea noastră, pentru o finală de Cupa Angliei”, a spus Guardiola, citat de Daily Mail.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și