Închide meniul

Pep Guardiola, după ce a pierdut Cupa Angliei în faţa rivalei Manchester United: „În repriza a doua am fost clar peste ei”

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 21:44

Reclamă
Pep Guardiola, după ce a pierdut Cupa Angliei în faţa rivalei Manchester United: „În repriza a doua am fost clar peste ei

Pep Guardiola, după ce a pierdut Cupa Angliei în faţa rivalei Manchester United

Pep Guardiola. în timpul finalei Cupei Angliei - Profimedia Images

Pep Guardiola a vorbit după ce a pierdut Cupa Angliei în faţa rivalei Manchester United. City a dominat finala cupei, dar s-a înclinat în faţa rivalei din oraş, cu 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Felicitări celor de la Manchester United pentru un sezon fantastic. Am pierdut jocul. Asta este! A fost un joc strâns. Se pot întâmpla multe lucruri într-o finală, în special când joci împotriva lui United. Până la urmă au marcat două goluri și noi nu am putut să înscriem mai mult de unul.

Pep Guardiola, după ce a pierdut Cupa Angliei în faţa rivalei Manchester United

(n.r. Credeți ca United a fost mai bună?) Nu! În niciun caz! În repriza a doua am fost clar peste ei. Manchester United este întotdeauna o echipă de tranziție și asta s-a văzut și astăzi.

Prima repriză ne-am chinuit puțin, dar în a doua repriză am jucat foarte bine. Pot să zic că este o prestație bună din partea noastră, pentru o finală de Cupa Angliei”, a spus Guardiola, citat de Daily Mail.

Manchester United a câştigat Cupa Angliei

Manchester United s-a impus sâmbătă în finala Cupei Angliei, câştigând trofeul după ce a învins cu 2-1 rivala concitadină, Manchester City.

Reclamă
Reclamă 4

Echipa lui Erik ten Hag a condus cu 2-0 la pauza meciului de pe Wembley. Golurile lui United au fost marcate de Alejandro Garnacho, în minutul 30, şi de Kobbie Mainoo în minutul 39.

Guardiola a schimbat la pauză, apoi l-a introdus în teren şi pe De Bruyne, dar campioana Angliei a înscris târziu, în minutul 87, când Jeremy Doku a trimis în plasă o pasă primită de la Foden. Manchester United a câştigat, neaşteptat, cu 2-1, cucerind Cupa Angliei după opt ani de aşteptare.

Cei doi marcatori ai lui United sunt jucători de 19 ani, iar Alejandro Garnacho e primul adolescent care marchează în finala Cupei Angliei, după Cristiano Ronaldo, în 2004, tot pentru Manchester United.

Reclamă

Este al doilea trofeu al lui ten Hag la Manchester United, după Cupa Ligii, adjudecată în 2023.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și