Închide meniul

Pep Guardiola, verdict despre lupta la titlu după Tottenham – Manchester City 1-0: „Mi-e greu să găsesc explicații!”

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 22:42

Reclamă
Pep Guardiola, verdict despre lupta la titlu după Tottenham – Manchester City 1-0: „Mi-e greu să găsesc explicații!

Pep Guardiola şi-a luat gândul de la titlu după Tottenham - Manchester City

Pep Guardiola, în timpul unui meci al lui Manchester City / Profimedia Images

Pep Guardiola nu se mai gândeşte la titlu, după ce Tottenham a învins-o cu 1-0 pe Manchester City, în ultima etapă din Anglia. Managerul catalan susţine că echipa sa nu mai poate emite pretenţii pentru primul loc din Premier League, după rezultatul înregistrat în faţa trupei lui Antonio Conte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a ratat şansa de a se apropia de Arsenal, liderul din Premier League, care a cedat în această rundă pe terenul lui Everton. Trupa lui Pep Guardiola rămâne la cinci puncte în spatele „tunarilor”, cu un meci în plus disputat.

Pep Guardiola nu se mai gândeşte la titlu, după Tottenham – Manchester City 1-0

Pep Guardiola a oferit primele declaraţii, după ce echipa sa a fost învinsă de Tottenham. Managerul de la Manchester City a avut doar cuvinte de laudă pentru trupa lui Antonio Conte, şi susţine că atacul lui Spurs este unul fantastic.

Totodată, Guardiola s-a declarat surprins de faptul că jucătorii săi nu au putut marca, însă susţine că le-a fost greu să revină de la scorul de 0-1.

„Nu suntem în poziția în care să ne mai gândim la câștigarea titlului. Putem doar să ne gândim la meciul următor. Tottenham are o echipă fantastică, te pedepsește când greșești. Au o calitate fantastică în atac.

Reclamă

Am început bine meciul, dar apoi am început să greșim și am fost pedepsiți. E greu să întorci scorul de la 0-1, mai ales în deplasare, e ceva diferit. Mi-e greu să găsesc explicații. Am reușit să pasăm, am ajuns în situații bune, dar ne-a lipsit inspirația la finalizare. E ciudat că nu am reușit să marcăm niciun gol pe noul lor stadion (n.r Tottenham Stadium)”, a declarat Pep Guardiola, conform express.co.uk.

Erling Haaland, nemulţumit de Pep Guardiola! Atacantul ar vrea să plece de la Manchester City

Erling Haaland este nemulţumit la Manchester City, fapt care nu este evidenţiat însă de performanţele sale. Norvegianul a marcat 31 de goluri, în 27 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Cu toate acestea, publicaşia spanioală Nacional anunţă faptul că starul norvegian s-a distanţa de Pep Guardiola. Jurnaliştii spanioli notează faptul că managerul catalan al „cetăţenilor” este considerat responsabil pentru atmosfera tensionată din vestiarul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Un exemplu în acest sens este reprezentat de plecarea lui Joao Cancelo din această iarnă. Fundaşul se pare că se săturase de antrenorul Pep Guardiola, fiind de asemenea nemulţumit de faptul că nu mai bifa prea multe partide.

Totodată, aceeaşi sursă citată mai sus susţine faptul că Erling Haaland nu este fericit cu modul de joc impus de Pep Guardiola la Manchester City. Atacantul norvegian nu se poate face remarcat în unele partide, deoarece jocul este bazat pe posesie.

În acest context, Real Madrid este cu ochii pe Erling Haalad. Atacantul norvegian a fost ţinta „galacticilor” şi în vară, până în momentul în care acesta şi-a pus semnătura pe contractul cu Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și