Închide meniul

Pierdere importantă pentru Jurgen Klopp: Thiago Alcantara s-a accidentat. Cât va lipsi mijlocaşul de pe teren

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 9:39

Pierdere importantă pentru Jurgen Klopp: Thiago Alcantara s-a accidentat. Cât va lipsi mijlocaşul de pe teren

Jurgen Klopp şi Thiago Alcantara

Jurgen Klopp şi Thiago Alcantara/ Profimedia

Thiago Alcantara s-a accidentat şi nu va face parte din planurile lui Jurgen Klopp în următoarele meciuri. Managerul lui Liverpool nu se va putea baza astfel pe un titular de bază, în acest debut de sezon din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a debutat cu o remiză surprinzătoare în Premier League. „Cormoranii” au făcut egal cu nou-promovata Fulham, scor 2-2, după un meci în care au fost conduşi în două rânduri.

Pierdere importantă pentru Jurgen Klopp: Thiago Alcantara s-a accidentat

Thiago Alcantara va sta departe de teren şase săptămâni, după cum anunţă as.com. Mijlocaşul spaniol va lipsi o bună perioadă din lotul „cormoranilor”. Jurgen Klopp nu se va putea baza pe serviciile sale în următoarele şase partide de campionat, când Liverpool se va duela cu Crystal Palace, Manchester United, Bournemouth, Newcastle, Everton şi Wolverhampton. Totodată, Alcantara ar putea fi incert şi în primul meci din grupele Champions League, ce se va desfăşura pe 6 sau 7 septembrie.

Accidentarea lui Thiago Alcantara lasă un gol în primul 11 al lui Liverpool. În meciul cu Fulham, acesta a fost înlocuit de Harvey Elliott, jucător în vârstă de doar 19 ani. Alte variante pentru Jurgen Klopp ar fi veteranul James Milner şi Naby Keita, care a lipsit de la primul meci din acest sezon.

Thiago Alcantara a fost măcinat de accidentări pe parcursul carierei, chiar şi după ce a fost cumpărat de Liverpool de la Bayern, în urmă cu douaă sezoane. În stagiunea precedentă, mijlocaşul spaniol în vârstă de 31 de ani a bifat 39 de partide pentru clubul de pe Anfield, marcând 2 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5.

Reclamă

Jurgen Klopp cere transferuri după accidentarea lui Thiago Alcantara

Jurgen Klopp a declarat, după remiza cu Fulham din prima etapă, că are nevoie de noi jucători, după ce mai mulţi mijlocaşi sunt accidentaţi. Pe lângă Thiago Alcantara, şi Oxlade-Chamberlain şi Curtis Jones sunt accidentaţi.

„Am spus că nu avem nevoie de un mijlocaș, că avem suficienți, chiar avem suficienți. Problema este că acum suntem pedepsiți pentru ceva ce nu ține de noi. Nimeni nu își putea imagina că i se poate întâmpla lui Curtis Jones ce i s-a întâmplat. Naby Keita este doar bolnav și va reveni cu siguranță săptămâna viitoare. Accidentarea lui Oxlade a venit devreme iar acum, cu Thiago, lucrurile nu arată bine, dar vom vedea ce se va întâmpla.

Un transfer trebuie să aibă sens acum, dar și pe termen lung. Noi avem mijlocași, avem destui mijlocași. Nu e vorba că nu avem mijlocași, doar că unii dintre ei sunt accidentați. Nu este o situație plăcută, nu îmi place deloc, dar trebuie să vedem cum vom reacționa. Cu siguranță nu ne vom panica”, a declarat Jurgen Klopp, citat de liverpoolfc.com.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată cotele pentru câştigarea titlului în Premier League, în sezonul 2022-2023

Manchester City a primit cota de 1,57 pentru a cuceri din nou titlul în Anglia. În ultimele două sezoane, „cetăţenii” s-au încoronat campioni, la mică distanţă faţă de rivala Liverpool. Tot „cormoranii” sunt cei care le vor pune probleme serioase şi anul acesta băieţilor lui Pep Guardiola, fiind cotaţi cu a doua şansă pentru un triumf în Premier League.

Trupa lui Jurgen Klopp a primit cota de 3. Ultima dată când formaţia de pe Anfield a devenit campioană s-a întâmplat în 2020, după o luptă strânsă cu Manchester City. Darwin Nunez este marele pariu din acest sezon al antrenorului german.

Podiumul construit de bookmakeri este încheiat de Tottenham, care primeşte cota de 15. Antonio Conte a efectuat transferuri de renume în această vară, aducându-l pe Richarlison de la Everton, în schimbul a peste 60 de milioane de euro. Totodată, şi Yves Bissouma, mijlocaşul central adus de la Brighton, este un jucător care poate aduce un plus lui Spurs.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și