Închide meniul

Pierre Emerick Aubameyang, tot mai aproape de Chelsea. Oferta primită de Barcelona în schimbul atacantului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2022, 18:53

Pierre Emerick Aubameyang, tot mai aproape de Chelsea. Oferta primită de Barcelona în schimbul atacantului

Pierre Emerick Aubameyang, într-un meci pentru Barcelona

Pierre Emerick Aubameyang, într-un meci pentru Barcelona / Profimedia

Pierre Emerick Aubameyang este aproape de o despărţire de Barcelona, iar trupa interesată de serviciile sale este Chelsea. Oficialii formaţiei de pe Stamford Bridge au făcut o ofertă de 19 milioane de euro clubului catalan pentru atacantul gabonez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona este aproape să-l vândă pe Pierre Emerick Aubameyang, după ce în această vară a transferat alt atacant de calibru, şi anume Robert Lewandowski. Catalanii poartă discuţii cu oficialii lui Chelsea, echipă care l-a cedat în această vară pe Romelu Lukaku, sub formă de îmrpumut, la Inter.

Pierre Emerick Aubameyang, tot mai aproape de Chelsea. Oferta primită de Barcelona

Aubameyang este curtat insistent de Chelsea, iar cele două parţi se pare că s-au înţeles, anunţă jurnaliştii spanioli de la sport.es. Totodată, Barcelona încă nu şi-a dat acceptul pentru ca mutarea să se concretizeze, catalanii ţintind să obţină 30 de milioane în schimbul gabonezului.

Chelsea l-ar atrage pe Aubameyang cu un salariu mai mare decât cel pe care îl câştigă în prezent la Barcelona. Gabonezul ar urma să încaseze, la trupa lui Thomas Tuchel, dublu faţă de cât câştigă pe Camp Nou, anunţă sursa citată mai sus.

Şi jurnalistul itaian specializat în transferuri, Fabrizio Romano, a confirmat faptul că negocierile dintre Chelsea şi Pierre Emerick Aubameyang sunt avansate.

Reclamă

Aubameyang a fost transferat de Barcelona gratis, în ianuarie, la începutul acestui an. Atacantul a fost adus de la Arsenal, după ce a fost exclus de Mikel Arteta din lotul „tunarilor”, în urma unor abateri comportamentale. Într-o jumătate de sezon petrecută pe Camp Nou, „Auba” a bifat 24 de partide pentru catalani, marcând 13 goluri.

De-a lungul carierei, Aubameyang a evoluat pentru echipe precum AC Milan, Lille, Monaco, Saint – Etienne şi Borussia Dortmund.

Reclamă 4 / 0/3

Chelsea îl poate deturna pe Frenkie de Jong din drumul spre Manchester United. Barcelona, nevoită să-l transfere pe olandez

Chelsea şi FC Barcelona sunt aproape de un acord pentru transferul lui Frenkie de Jong la echipa londoneză, mijlocaşul internaţional olandez fiind deschis la ideea de a se alătura grupării de pe Stamford Bridge.

Cotidianul catalan Sport avansează chiar şi o sumă de 80 de milioane de euro, care ar urma să fie încasată de catalani.

FC Barcelona ajunsese iniţial la un acord cu Manchester United, dar olandezul vrea să evolueze în Liga Campionilor, iar un transfer la Chelsea i-ar îndeplini această condiţie.

FC Barcelona, care vrea să-şi reducă masa salarială, pune presiune pe Frenkie de Jong pentru a-l determina să plece.

După ce i-a adus pe Raphinha, Franck Kessie, Andreas Christensen, Robert Lewandowski şi după ce i-a prelungit contractul lui Ousmane Dembele, gruparea spaniolă vrea să-şi reechilibreze cât mai repede conturile. În aceste condiţii, şefii grupării de pe Cam Nou l-au anunţat pe Frenkie de Jong că este momentul să-şi facă bagajele.

După săptămâni de negocieri, Barca şi Manchester United ar fi ajuns la un acord pentru un transfer al mijlocaşului în vârstă de 25 de ani, dar acesta din urmă nu şi-a dat acordul să meargă la United.

Sub contract până în iunie 2026, Frenkie de Jong nu a dat pe deplin satisfacţie de la venirea sa în iulie 2019. El a luat parte la 45 de meciuri în toate competiţiile în sezonul trecut, anunţă agerpres.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și