Închide meniul

„Pleacă 100% în vară” Cel mai mare transfer din istorie, de 235 de milioane de euro, ar urma să se facă: „Va trăi ca un rege”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 februarie 2024, 18:01

„Pleacă 100% în vară Cel mai mare transfer din istorie, de 235 de milioane de euro, ar urma să se facă: „Va trăi ca un rege

Cel mai mare transfer din istorie, de 235 de milioane de euro, ar urma să se facă

Neymar, Mbappe şi Mohamed Salah / Profimedia Images

Cel mai mare transfer din istorie, de 235 de milioane de euro, ar urma să se facă. Un fost mare jucător al lui FC Liverpool, Mark Lawrenson, a anunţat că trecerea lui Mohamed Salah la Al-Ittihad se va face „100%”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Ittihad a insistat pentru Salah şi anul trecut, dar Liverpool a rezistat tentaţiei de a-l vinde pe starul egiptean pentru 170 de milioane de euro. Al-Ittihad e gata acum să pună pe masă 235 de milioane de euro, propunere foarte greu de refuzat.

Cel mai mare transfer din istorie, de 235 de milioane de euro, ar urma să se facă: „Va trăi ca un rege”

Mohamed Salah pleacă 100% în vară. Indiferent de ce se întâmplă până atunci. 

Va merge în Arabia Saudită și sper că Liverpool va încasa o sumă imensă în schimbul său, pentru a transfera câțiva jucători buni. Salah va trăi ca un rege în Arabia Saudită”, a declarat Mark Lawrenson, citat de Mirror.

Al-Ittihad s-a întors cu oferta uriaşă pentru ca transferul lui Salah să se realizeze

Al-Ittihad a oferit 235 de milioane de euro pentru Mohamed Salah, jucător pe care a încercat să îl achiziţioneze şi anterior.

Reclamă

Fabrizio Romano anunţa şi el că Al-Ittihad se va întoarce cu o ofertă îmbunătăţită pentru Salah. Saudiţii au fost refuzaţi de Liverpool în precedentul mercato.

Superstarul egiptean, în vârstă de 31 de ani, mai are contract cu Liverpool până în vara lui 2025. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 65 de milioane de euro.

Mohamed Salah a fost principala ţintă a saudiţilor anul trecut. Al-Ittihad a trimis o ofertă de 170 de milioane de euro, dar Liverpool a respins-o.

Reclamă 4 / 0/3

Salah a ajuns la Liverpool în 2017. Atunci, „cormoranii” îl achiziționau de la AS Roma, pentru suma de 42 de milioane de euro. În cariera sa a mai jucat pentru: l-Mokawloon, FC Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma.

Fabrizio Romano anunţa că arabii se vor întoarce anul acesta pentru a obţine semnătura lui Salah!

Fabrizio Romano preciza, în anunţul că Salah va rămâne la Liverpool, că saudiţii nu vor renunţa să încerce să îl transfere în viitor pe egiptean.

Confirmat! Mo Salah nu i se va alătura lui Al-Ittihad întrucât fereastra de transferuri din Arabia Saudită se încheie.

Liverpool l-a declarat netransferabil în ciuda uriaşei licitaţii de săptămâna trecută. Saudiţii e de aşteptat să se întoarcă în 2024 pentru Salah”, a scris Fabrizio Romano pe Facebook la începutul lunii septembrie a anului trecut.

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate!

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate! Antrenorul german al lui Liverpool a negat vehement că Mo Salah nu i-ar fi loial Egiptului.

Klopp preciza că starul s-ar putea întoarce să joace pentru Egipt în fazele finale ale Cupei Africii dacă starea de sănătate i-o va permite, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat fiindcă Egipt a fost eliminată de la Cupa Africii, competiţie transmisă în AntenaPLAY. Coasta de Fildeş a cucerit Cupa Africii, învingând-o în finală pe Nigeria cu 2-1, după ce nigerienii au deschis scorul.

Atât Egiptul, cât şi Liverpool au acelaşi interes, vrem ca Mo Salah să fie apt cât mai curând posibil. Dacă rămâne în Africa şi nu poate face tratamentul adecvat, va întârzia totul, mai ales pentru Egipt ajunge în fazele superioare. Îl aducem aici nu pentru că vrem să-l luăm de la Egipt, ci doar pentru a-i oferi cel mai bun tratament medical. Asta este tot ceea ce ne dorim. Toată lumea este de acord. Dacă Salah este apt şi Egiptul merge în finală, a fost întotdeauna clar, el se întoarce, 100%. Mo vrea asta, noi vrem asta”, declara Jurgen Klopp.

Reclamă

În rest, dacă cineva pune la îndoială loialitatea lui Mo Salah ar trebui să se întrebe dacă loialitatea lor este corectă, pentru că Mo Salah este cu siguranţă cel mai loial egiptean pe care l-am întâlnit în viaţa mea”, adăuga tehnicianul german.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și