Închide meniul

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, o nouă ieșire nervoasă: „Este ridicol! Cum se poate întâmpla așa ceva?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2023, 8:57

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, o nouă ieșire nervoasă: „Este ridicol! Cum se poate întâmpla așa ceva?

Piers Morgan e prietenul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și Piers Morgan, la masă / Profimedia

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, Piers Morgan, a avut o nouă ieșire nervoasă. Celebrul jurnalist, care este un fan înfocat al lui Arsenal, este un car de nervi după ce echipa sa a ratat transferul lui Mykhaylo Mudryk, care va semna cu Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul din Premier League a negociat săptămâni întregi cu Șahtior, însă nu s-a înțeles cu ucrainenii în privința sumei de transfer. Chelsea a aruncat 100 de milioane de euro pe masă în ultimul moment și și-a asigurat serviciile puștiului de 22 de ani.

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, Piers Morgan, o nouă ieșire nervoasă

Piers Morgan a criticat conducerea lui Arsenal. Jurnalistul e convins că, fără transferuri importante, „tunarii” nu pot câștiga Premier League.

„Cum se poate întâmpla asta? Este ridicol că Arsenal nu a rezolvat transferul mai devreme, acum am ajuns să-l pierdem. Sunt irațional enervat de acest fiasco Mudryk. Dacă Arsenal dorește să câștige campionatul în acest sezon, nu putem să ne fixăm în cap, săptămâni întregi, ținte cheie pentru transferuri și apoi să le ratăm în ultimul moment. Par slab. Trebuie să cumpărăm un alt atacant de primă clasă cât mai curând posibil!” , a transmis Piers Morgan, pe Twitter.

Reclamă

Chelsea a confirmat pe conturile oficiale faptul că este tot mai apropae de a obţine semnătura mijlocaşului de 22 de ani. Ucraineanul este cotat la 40 de milioane de euro, pe site-urile de specialitate.

Mykhaylo Mudryk, noul star al lui Chelsea

Oficialii de la Chelsea au mers în Polonia, acolo unde se află cei de la Şahtior, pentru a discuta transferul lui Mykhaylo Mudryk. Londonezii vor plăti în schimbul mijlocaşului suma astronomică de 100 de milioane de euro, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Şi oficialii de la Şahtior au confirmat faptul că Mykhaylo Mudryk este ca şi transferat la Chelsea. Trupa din Ucraina a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care anunţă faptul că preşedintele clubului şi co-proprietrul lui Chelsea sunt în discuţii avansate pentru mutarea jucătorului de 22 de ani. Mesajul a fost în scurt timp postat şi de oficialii londonezi.

Chelsea îi oferă un contract până în 2030 ucraineanului, care a fost ofertat şi de Arsenal în această perioadă de mercato. „Tunarii” ofereau o sumă mai mică pentru transferul mijlocaşului, şi anume 70 de milioane de euro + 25 de milioane sub formă de bonusuri.

Cine este Mykhaylo Mudryk

Mykhaylo Mudryk este un produs al academiei celor de la Şahtior. Mijlocaşul a bifat 18 partide în actualul sezon, marcând zece goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte opt reuşite.

De asemenea, Mudryk a impresionat în faza grupelor din actualul sezon de Champions League, reușind trei goluri și dpuă assist-uri în șase partide.

La naționala Ucrainei, Mudryk a adunat până acum opt selecții, dar nu a înscris vreun gol.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și