Închide meniul
VIDEO

Erik ten Hag a început să danseze pe teren, după ce Manchester United a câștigat Cupa Ligii! Prietenul lui Cristiano Ronaldo l-a „taxat” imediat: „Atât de rușinos”

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 21:23

Reclamă
Erik ten Hag a început să danseze pe teren, după ce Manchester United a câștigat Cupa Ligii! Prietenul lui Cristiano Ronaldo l-a „taxat imediat: „Atât de rușinos

Manchester United a câștigat Cupa Ligii Angliei

Manchester United a câștigat Cupa Ligii Angliei / Twitter

Erik ten Hag a început să danseze pe teren, după ce Manchester United a câștigat Cupa Ligii Angliei. „Diavolii” au cucerit primul trofeu după o așteptare de 6 ani. Managerul olandez a revitalizat echipa de pe Old Trafford. În numai câteva zile, United a câștigat Cupa Ligii și a eliminat Barcelona din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United s-a impus cu 2-0 în fața lui Newcastle, în finala de pe Wembley. Casemiro a deschis scorul, apoi autogolul lui Sven Botman a stabilit scorul final.

Erik ten Hag a început să danseze pe teren, după ce Manchester United a câștigat Cupa Ligii

Bucuria a fost uriașă în tabăra lui Manchester United. „Diavolii” au trecut peste perioada grea în care nu mai îndrăzneau să viseze la trofee. Odată cu instalarea lui Ten Hag pe banca tehnică, clubul de pe Old Trafford a început să iasă din întuneric.

Revenirea lui Manchester United sub comanda lui Erik ten Hag a fost încununată duminică, când „diavolii” au câștigat primul trofeu după o „secetă” de 6 ani.

Managerul olandez s-a descătușat la finalul meciului de pe Wembley și a început să danseze pe teren, alături de jucătorii săi. Ten Hag a pus în scenă mișcări spectaculoase, alături de brazilianul Antony și argentinianul Lisandro Martinez. Este primul trofeu câștigat de Ten Hag la cârma lui United.

Reclamă

Bucuria sinceră a lui Erik ten Hag a fost apreciată de multă lume, însă nu și de Piers Morgan. Jurnalistul britanic, prieten bun cu Cristiano Ronaldo, l-a criticat pe managerul lui Manchester United pentru „explozia” de entuziasm.

Piers Morgan l-a „taxat” dur pe Erik ten Hag, după Manchester United – Newcastle 2-0

Morgan, cel care i-a luat interviul „exploziv” lui Ronaldo în toamna anului trecut, a considerat că bucuria lui Ten Hag este exagerată.

„Nu pot să cred că urmăresc cum managerul și jucătorii lui Manchester United dansează cu bucurie după ce au câștigat Cupa Ligii… atât de rușinos”, a scris Piers Morgan, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

 

Piers Morgan este unul dintre oamenii care i-au luat apărarea lui Cristiano Ronaldo, după despărțirea cu scandal de Manchester United.

Clubul de pe Old Trafford i-a reziliat contractul starului portughez în noiembrie 2022, după ce CR7 a aruncat cuvinte grele la adresa lui Erik ten Hag și a conducătorilor de pe Old Trafford, în interviul acordat lui Piers Morgan.

Erik ten Hag a condus-o pe Manchester United către primul trofeu după 6 ani

Manchester United a deschis scorul în minutul 33. Casemiro a reluat cu capul în plasă, după o centrare excelentă expediată de Luke Shaw.

Șase minute mai târziu, Marcus Rashford a șutat puternic din interiorul careului, iar mingea a fost deviată de Sven Botman, fundașul lui Newcastle, pe lângă Loris Karius.

Newcastle a încercat să revină pe tabelă în a doua repriză, însă fără succes. Chiar dacă au avut posesia de partea lor, „Coțofenele” n-au strălucit în fața porții.

Reclamă

Manchester United a protejat rezultatul înregistrat încă de la pauză și a cucerit primul trofeu după o așteptare de 6 ani.

„Diavolii” câștigaseră ultimele două trofee în sezonul 2016/2017. La vremea respectivă, echipa pregătită de Jose Mourinho reușea să câștige Cupa Ligii Angliei și UEFA Europa League.

Este pentru a 6-a oară când Manchester United câștigă Cupa Ligii. Formația de pe Old Trafford a mai bifat performanța respectivă în 1992, 2006, 2009, 2010 și 2017.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și