Închide meniul

Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2024, 10:04

Reclamă
Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român

Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham

Radu Drăgușin, în tricoul lui Tottenham / Profimedia Images

Radu Drăgușin ar putea să plece de la Tottenham! Presa din Anglia a făcut anunțul și a dezvăluit că Napoli este echipa care îl ofertează pe fundașul român. Nu mai puțin de 46 de milioane de euro e gata să plătească formația din Serie A în schimbul lui Drăgușin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a bifat primele sale minute la Tottenham, după o pauză de o lună și jumătate. Acesta a evoluat timp de 16 minute în duelul cu Burnley, din ultima etapă din Premier League.

Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham

The Sun anunță că Radu Drăgușin este dorit la Napoli, la finalul sezonului. Trupa din Serie A l-a dorit pe fundașul român și în iarnă, însă la momentul respectiv, acesta a preferat să semneze cu Tottenham.

Oficialii de la Spurs cer aproape dublu în schimbul lui Radu Drăgușin. Tottenham a plătit 25 de milioane de euro pentru a-l transfera pe român în iarnă, de la Genoa, și în cazul în care îl va lăsa să plece în vară, va cere suma de 46 de milioane de euro.

Englezii notează faptul că Radu Drăgușin este îngrijorat în privința viitorului său, dat fiind faptul că a bifat, în total, doar 244 de minute la Tottenham, din iarnă. Napoli i-ar oferi un loc de titular lui Drăgușin, în cazul în care acesta va accepta să revină în Serie A.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăgușin a bifat doar două meciuri ca titular la Tottenham, în perioada în care Micky van de Ven s-a accidentat. Cel mai scump jucător român a evoluat în șase partide la formația londoneză, toate în Premier League.

Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!”

Florin Manea a venit cu un anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin. Internaționalul român a fost „uitat” pe bancă de Ange Postecoglou în ultimele meciuri ale lui Tottenham și nu are meciuri în picioare înainte de EURO 2024.

Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe.

Reclamă

Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen.

S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli.

Dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, cu Antonio Conte, antrenor, va trebui să o luăm în calcul. Atunci când lucrezi cu cineva de nivelul lui Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri. Dacă Postecoglou îi va spune lui Drăgușin la finalul sezonului că va fi în continuare rezervă, nu cred că el va rămâne acolo fără să joace„, a declarat Florin Manea la Radio CRC.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:42

FotoTricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

21:37

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024: „E dornic să revină în Serie A”

21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și