Închide meniul

Radu Drăguşin i-a impresionat pe englezi, chiar dacă nu a jucat în ultimul meci al lui Tottenham: „Există un spirit”

Alex Masgras Publicat: 11 februarie 2024, 13:34

Reclamă
Radu Drăguşin i-a impresionat pe englezi, chiar dacă nu a jucat în ultimul meci al lui Tottenham: „Există un spirit

Radu Drăguşin i-a impresionat pe englezi, chiar dacă nu a jucat în ultimul meci al lui Tottenham

Radu Drăguşin, în timpul unui antrenament la Tottenham / Profimedia

Radu Drăguşin i-a impresionat pe englezi, chiar dacă nu a jucat în ultimul meci al lui Tottenham. Echipa pregătită de Ange Postecoglou s-a impus cu 2-1 în partida de pe teren propriu cu Brighton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria a venit abia în minutul 90+6, atunci când Johnson a înscris. Radu Drăguşin nu a mai primit minute în acest meci de la Ange Postecoglou, însă fundaşul român a reuşit să le atragă atenţia jurnaliştilor englezi.

Radu Drăguşin i-a impresionat pe englezi, chiar dacă nu a jucat în ultimul meci al lui Tottenham

În momentul în care Johnson a marcat golul victoriei în prelungiri, Radu Drăguşin a intrat pe teren pentru a sărbători reuşita alături de coechipierii săi. Acest lucru le-a atras atenţia jurnaliştilor englezi, care au vorbit despre unitatea din vestiarul lui Postecoglou, dar şi despre bucuria lui Drăguşin:

„Chiar și cei de pe bancă au intrat pe teren pentru a se alătura bucuriei. Radu Drăgușin s-a numărat printre ei, alături de Pape Matar Sarr, Rodrigo Bentancur și Destiny Udogie, care fuseseră înlocuiți, ultimul având o pungă cu gheață la genunchiul stâng.

Există un spirit de unitate în această echipă. Sprintul lui Drăgușin pentru a fi implicat în bucuria de la final arată un jucător care știe că va veni și vremea lui, în ciuda faptului că până acum nu a avut parte de multe minute”, au scris cei de la football.london.

Reclamă

Gică Popescu, postare fabuloasă despre Radu Drăgușin și Tottenham

Gică Popescu a făcut o postare fabuloasă despre Radu Drăgușin și Tottenham. Fostul fundaș al Generației de Aur a surprins pe toată lumea cu mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Duelul dintre Tottenham și Everton s-a încheiat cu scorul de 2-1. La acest duel, Radu Drăgușin a fost doar rezervă neutilizată. Victoria lui Spurs a venit abia în prelungirile partidei, prin reușita lui Johnson.

Fostul mare fundaș al României a lansat o întrebare de senzație pe rețelele de socializare. Gică Popescu se gândește la cum ar fi arătat Tottenham în situația în care ar fi jucat fundaș central, alături de Radu Drăgușin.

Reclamă 4 / 0/3

„Hmmm… oare cum ar fi arătat la Tottenham o pereche de fundași centrali Gică Popescu – Drăgușin? #gospurs”, a postat Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și