Închide meniul

Radu Drăgușin l-a impresionat pe Heung-Min Son. Căpitanul lui Tottenham a rămas cu gura căscată: „Sunt puțin speriat”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 21:25

Radu Drăgușin l-a impresionat pe Heung-Min Son. Căpitanul lui Tottenham a rămas cu gura căscată: Sunt puțin speriat”

Radu Drăgușin l-a impresionat pe Heung Min Son

Colaj Heung min Son și Radu Drăgușin / Profimedia

Radu Drăgușin l-a impresionat pe Heung-Min Son. Căpitanul lui Tottenham a revenit la echipă și a vorbit la superlativ despre fundașul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din Coreea de Sud a participat, alături de selecționata sa, la Cupa Asiei. Sud-coreeni s-au oprit în semifinale, acolo unde au fost eliminați de Iordania, cu scorul de 0-2. Turneul final din Qatar, câștigat de țara gazdă după 3-1 în finala cu Iordania, a fost live în AntenaPLAY.

Radu Drăgușin l-a impresionat pe Heung-Min Son

După ce a revenit la Tottenham, Heung Min Son s-a declarat impresionat de Radu Drăgușin. Căpitanul formației londoneze a spus că fundașul român are un fizic de invidiat și că acesta dorește să se îmbunătățească în fiecare zi.

„Am găsit doi jucători noi, pe Timo și Radu. Cu Timo pot vorbi în germană. La echipa națională avem un fizioterapeut german, care e prieten bun cu Timo.

De Radu sunt puțin speriat pentru că este atât de mare. E un băiat fantastic. Vrea să muncească, vrea să se îmbunătățească în fiecare zi”, a spus Son, într-un interviu postat de Tottenham, pe rețelele de socializare.

Reclamă

Următorul duel al lui Spurs va fi împotriva celor de la Wolverhampton. Partida se va juca sâmbătă, 17 februarie, de la ora 17:00 și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Antrenorul lui Tottenham nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre Radu Drăgușin

„Drăgușin este excelent, muncește din greu. La Genoa juca. Dacă ar fi fost interesat doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să mergi la cluburi mari, face parte din proces (n.r – situația de a nu juca). Știa asta și de aceea mi l-am dorit, pentru că era conștient de ce provocare îl va aștepta aici, dar și de faptul că meciurile nu îi vor fi garantate.

Drăgușin se adaptează. Avem un stil de joc mult diferit față de cel cu care el era obișnuit. L-am folosit în meciuri și cred că s-a descurcat bine atunci când a evoluat.

Reclamă 4 / 0/3

Repet, nu l-am cumpărat pentru șase luni. L-am adus la acest club pentru o perioadă lungă, iar în acest sezon deja am văzut ce impact a existat când că am pierdut doi fundași centrali (n.r – pe Romero și Van de Ven, care au fost accidentați). Nu vreau ca acest lucru să se repete în viitor, așa că Radu este aici. În următoarele trei-patru luni, cele de dinainte de finalul sezonului, trebuie să se adapteze și să muncească din greu.

Drăgușin e remarcabil la antrenamente, are o atitudine grozavă. Ceilalați jucători i-au văzut cu adevărat calitățile și este gata să joace”, a spus Ange Postecoglou, la conferința de presă, potrivit Football London.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și