Închide meniul

Radu Drăguşin, lăudat de antrenorul lui Tottenham după meciul cu Aston Villa! Ce a declarat Ange Postecoglou

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 18:29

Radu Drăguşin, lăudat de antrenorul lui Tottenham după meciul cu Aston Villa! Ce a declarat Ange Postecoglou

Ange Postecoglou a anunţat că Radu Drăguşin va fi titular în premieră la Tottenham

Radu Drăguşin, la finalul unui meci la Tottenham/ Profimedia

Radu Drăguşin a fost lăudat de antrenorul lui Tottenham, după ce a jucat timp de 50 de minute în victoria cu Aston Villa. Ange Postecoglou a declarat că internaţionalul român a avut o prestaţie bună în victoria categorică înregistrată de londonezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a început meciul cu Aston Villa ca rezervă, însă a fost trimis în teren în minutul 49, în locul lui Micky Van de Ven.

Radu Drăguşin, lăudat de antrenorul lui Tottenham după meciul cu Aston Villa

Radu Drăguşin a bifat astfel meciul cu cele mai multe minute la Tottenham, după transferul istoric din iarnă. După meci, internaţionalul român a fost lăudat de antrenorul său, Ange Postecoglou.

Tehnicianul lui Spurs a subliniat că în meciul cu Aston Villa, Radu Drăguşin a primit mai multe minute decât în primele sale meciuri. Postecoglou a mărturisit că românul s-a descurcat foarte bine, dat fiind faptul că meciul cu Aston Villa era unul foarte important pentru Tottenham.

„Excelent pentru Radu că a intrat. E prima dată când primește multe minute, chiar într-un meci important, și cred că s-a descurcat foarte bine”, a declarat Ange Postecoglou, conform football.london.

Reclamă

După prestaţia din meciul cu Aston Villa, Radu Drăguşin a primit nota 6.9, din partea celor de la sofascore.ro. Cel mai bine cotat jucător al lui Spurs a fost Heun-min Son, cu 9.1. La capitolul pase, românul a avut un procentaj de reuşită de 88%, în cele 50 de minute bifate pe teren.

Tottenham s-a impus cu 4-0 pe terenul lui Aston Villa, James Maddison, Brennan Johnson, Heung-Min Son şi Timo Werner reuşind să marcheze. Graţie succesului, Spurs a acumulat 53 de puncte şi s-a apropiat de locurile de Champions League.

Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză, în 4-0 cu Aston Villa

Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză, în 4-0 cu Aston Villa. Fundașul echipei naționale a impresionat pe toată lumea, după ce a avut o prestație solidă în meciul menționat anterior.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, Radu Drăgușin a fost lăudat la scenă deschisă de fanii lui Tottenham, prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia au spus că românul a fost cel mai bun jucător de pe teren, dar și că prestația acestuia a fost extraordinară.

Mai mulți fani au sugerat și că nu au avut nicio emoție în compartimentul defensiv, iar unul dintre aceștia a menționat că Radu Drăgușin a jucat exact ca și titularii obișnuiți din apărare.

„A intrat în teren și a avut o performanță senzațională în apărare, ne-a adus primul meci fără gol primit, de la jumătatea lunii decembrie!”, a fost mesajul transmis de un fan.

„Excelent! Trebuie să joace” ; „The GOAT (n.r. Greatest of all time – cel mai bun din toate timpurile)” ; „A căutat mereu pasa în față! O prestație foarte solidă” și „A fost excelent! Nu mă așteptam să îi fie atât de ușor. Nici nu mi-am dat seama că Micky a ieșit de pe teren. Bine jucat!” „Cel mai bun de pe teren”, ”Drăgușin, performanță de top”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor lui Spurs, după 4-0 cu Aston Villa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și