Închide meniul

Radu Drăguşin poate debuta la Tottenham împotriva lui Manchester City şi a lui Pep Guardiola

Dan Roșu Publicat: 10 ianuarie 2024, 10:37 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 17:39

Reclamă
Radu Drăguşin poate debuta la Tottenham împotriva lui Manchester City şi a lui Pep Guardiola

Radu Drăguşin poate debuta la Tottenham împotriva lui Manchester City şi a lui Pep Guardiola

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Radu Drăguşin va semna în această săptămână cu Tottenham şi poate debuta pentru noul său club chiar împotriva lui Manchester City şi a lui Pep Guardiola. Românul a plecat deja spre Anglia pentru a deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Spurs, primul meci în care îl va avea în lot pe Radu Drăguşin va fi în Premier League, pe 14 ianuarie, cu Manchester United, în deplasare. Există posibilitatea ca Radu să evolueze chiar şi pe Old Trafford.

Radu Drăguşin poate debuta la Tottenham împotriva lui Manchester City şi a lui Pep Guardiola

Dar, cel mai probabil, el va fi trimis pe teren în duelul din FA Cup cu Manchester City, ce va avea loc pe 27 ianuarie, pe terenul lui Spurs. Mai jos, puteţi găsi programul următoarelor partide ale lui Tottenham, în toate competiţiile.

Programul lui Tottenham în perioada următoare:

Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham

Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham! Fabrizio Romano a făcut anunţul şi a dezvăluit faptul că fundaşul român a ales să semneze cu formaţia din Premier League, deşi era dorit şi de Bayern Munchen.

„Telenovela” Radu Drăguşin s-a încheiat, după ultimul anunţ al lui Fabrizio Romano. Fundaşul român va face pasul în Premier League, în această iarnă, în schimbul sumei de 30 milioane de euro. Va deveni astfel cel mai scump jucător român din istorie.

Reclamă

Conform lui Fabrizio Romano, Radu Drăguşin va deveni noul jucător al lui Tottenham. S-a ajuns la un acord cu oficialii londonezi în cele din urmă, iar Spurs va plăti 30 de milioane de euro în schimbul românului.

Englezii şi-au îmbunătăţit oferta peste noapte, după ce pe fir a intrat şi Bayern Munchen, echipă care de asemenea insista pentru semnătura românului. Tottenham va trimite şi un jucător sub formă de împrumut la Genoa, pe Djed Spence, pe lângă suma de transfer pe care o va plăti în schimbul românului.

Astfel, Radu Drăguşin va deveni cel mai scump jucător român din toate timpurile, depăşind recordul deţinut de Adrian Mutu, până în prezent. „Briliantul” era cumpărat de Chelsea în vara lui 2003 în schimbul sumei de 19,9 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și