Închide meniul

Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!”

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2024, 20:42

Reclamă
Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: Trebuie să scape imediat!”

Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin

Radu Drăgușin / Profimedia

Radu Drăgușin a fost sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham. Suporterii au ajuns la capătul răbdării, după ce fundașul român a fost din nou uitat pe bancă de Ange Postecoglou, în înfrângerea lui Spurs cu Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a ajuns la nu mai puțin de șase meciuri consecutive ca rezervă neutilizată la Tottenham. Fundașul a privit de pe bancă a patra înfrângere la rând suferită de Spurs, 2-4 cu Liverpool.

Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool

După ce a fost din nou lăsat pe bancă de Ange Postecoglou, Radu Drăgușin a fost îndemnat de fani să părăsească imediat formația. Aceștia consideră că fundașul român a fost „păcălit” de oficialii echipei, atunci când a fost transferat, dat fiind faptul că a prins minute ca titular doar atunci când s-a accidentat Micky van de Ven.

Fanii lui Tottenham au amintit și de oferta pe care Radu Drăgușin a refuzat-o de la Bayern, pentru a semna cu Tottenham. Aceștia sunt convinși că fundașul român ar fi avut șanse să fie titular la formația bavareză, în semifinalele Champions League, contra lui Real Madrid.

„E timpul ca Drăgușin să plece din focul tomberoanelor de la Tottenham. Levy și-a croit un drum cu minciuni, atunci când l-a transferat”, „Drăgușin are nevoie să scpae din acest club, îmi pare rău de el”, „Sigur regretă că a semnat cu Tottenham, în detrimentul lui Bayern…pentru că nu primește minute deloc. Dier joacă în semifinalele Champions League. Sigur e foarte supărat”.

Reclamă

Imaginați-vă cum se simte Drăgușin. Ca fundaș, ești obligat să rămâi pe bancă la fiecare meci, să vezi cum echipa ta primește gol după gol în fiecare săptămână. Acest gen de lucruri pot întoarce jucătorii împotriva managerilor”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor lui Tottenham, pe Twitter.

Aceștia s-au plâns și de evoluția lui Emerson Royal, cel care a fost titularizat de Ange Postecoglou în flancul stâng al apărării. Fanii și-ar fi dorit ca Radu Drăgușin să fie alesul managerului lui Tottenham, date fiind evoluțiile extrem de modeste ale lui Royal.

Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!”

Florin Manea a venit cu un anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin. Internaționalul român a fost „uitat” pe bancă de Ange Postecoglou în ultimele meciuri ale lui Tottenham și nu are meciuri în picioare înainte de EURO 2024. Transferat pentru 30 de milioane de euro de gruparea din Premier League, fundașul de 22 de ani nu trece prin cel mai bun moment al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe.

Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen.

S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli„, a declarat Florin Manea la Radio CRC.

Impresarul internaționalului român a recunoscut că, în cazul în care Drăgușin va continua să fie rezervă la Tottenham, se va lua în calcul un împrumut. Napoli ar putea fi o soluție pentru tânărul jucător.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și