Închide meniul

Radu Drăguşin şi-a ales numărul de pe tricou la Tottenham!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 ianuarie 2024, 18:52

Radu Drăguşin şi-a ales numărul de pe tricou la Tottenham!

Radu Drăguşin şi-a ales numărul de pe tricou la Tottenham

Radu Drăguşin, după România - Elveţia / Profimedia

Radu Drăguşin şi-a ales numărul de pe tricou la Tottenham. Fundaşul român a bătut palma cu formaţia din nordul Londrei şi va evolua la Spurs pentru următorii patru ani şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un an şi jumătate petrecut la Genoa, Radu Drăguşin este pregătit pentru o nouă provocare în cariera sa. La formaţia din Serie A, el a evoluat cu numărul 5 pe tricou, dar transferul în Premier League vine cu o schimbare.

Radu Drăguşin şi-a ales numărul de pe tricou la Tottenham!

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Radu Drăguşin şi-a ales numărul pe care îl va purta la Tottenham. La formaţia din Premier League, Drăguşin va evolua cu numărul 6 pe spate.

Numărul 6 a rămas disponibil la Tottenham după ce formaţia din nordul Londrei s-a despărţit în septembrie 2023 de fundaşul columbian Davinson Sanchez. Cu acelaşi număr a evoluat şi Vlad Chiricheş la Tottenham.

Reclamă

Radu Drăguşin poate debuta la noua sa echipă chiar la finalul acestei săptămâni. Duminică, Tottenham va merge pe Old Trafford, pentru duelul cu Manchester United.

Miodrag Belodedici a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Miodrag Belodedici a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. „Belo”, care a cucerit Cupa Campionilor Europeni atât cu Steaua Bucureşti (în 1986), cât şi cu Steaua Roşie Belgrad (în 1991), e impresionat de fundaşul naţionalei, care face pasul către Premier League, după ce a evoluat în Serie A.

Belodedici e convins că Radu Drăguşin se poate impune şi la Tottenham, aşa cum a făcut-o şi la Genoa. La echipa antrenată de Alberto Gilardino Radu Drăguşin ajunsese unul dintre cei mai importanţi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o mutare extraordinară. Nu vorbesc de bani, dar să ajungi în Anglia e performanţă mare. Eu cred că se poate impune. Dacă s-a impus şi până acum…”, a spus Miodrag Belodedici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Tottenham îşi propune să ia titlul în fiecare an”, a remarcat şi directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a spus, la microfonul AntenaSport, că se aştepta ca Radu Drăguşin să facă pasul către o echipă importantă din Europa. În afară de Tottenham, cu care fundaşul naţionalei va semna pe 5 ani şi jumătate, Drăguşin a fost dorit şi de Bayern Munchen, Napoli şi AC Milan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și