Închide meniul
VIDEO

OFICIAL. Raheem Sterling a fost prezentat oficial la Chelsea! Starul venit de la Manchester City a semnat până în 2027

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iulie 2022, 19:50

OFICIAL. Raheem Sterling a fost prezentat oficial la Chelsea! Starul venit de la Manchester City a semnat până în 2027

Raheem Sterling a semnat cu Chelsea

Raheem Sterling, prima apariție în tricoul lui Chelsea / Twitter Chelsea

Raheem Sterling (27 ani) s-a despărţit oficial de Manchester City. Internaţionalul englez şi-a luat rămas bun de la campioana Angliei prin intermediul unei scrisori emoţionante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 70 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Sterling a ajuns la Manchester City în 2015 de la rivala Liverpool. În aproape 7 ani, acesta a bifat 337 de meciuri pentru „cetăţeni”, reuşind să înscrie 131 de goluri şi să ofere 94 de pase decisive.

OFICIAL. Raheem Sterling a fost prezentat oficial la Chelsea!

Update 19.00: OFICIAL! Raheem Sterling a fost transferat de la Manchester City la Chelsea. Atacantul de 27 de ani a semnat cu formația londoneză un contract valabil până în 2027, cu opțiunea de prelungire pe încă un an.

Sterling a devenit astfel primul jucător transferat pe Stamford Bridge de când Todd Boehly a ajuns la cârma lui Chelsea.

Reclamă

Prima apariție a lui Sterling în tricoul lui Chelsea a avut loc în Los Angeles, acolo unde „albaștrii” își desfășoară turneul de pregătire din presezon.

„Șapte sezoane. Unsprezece trofee majore. Amintiri pentru o viață.

Reclamă 4 / 0/3

Către staff-ului de antrenori care au jucat un rol masiv în evoluția mea de-a lungul anilor. Către coechipierii mei care au devenit mai mult decât cei cu care împart terenul. Către staff-ul din culise, cei din birouri și fanilor care au susținut echipa fără încetare și tuturor implicați la Manchester City, nu aș putea avea un respect mai mare.

Ce călătorie a fost. Sunt recunoscător pentru toate momentele bune și pentru cele mai puțin bune, pentru că uneori, ele au fost cele care mi-au testat puterea și mi-au permis să stau în fața voastră, ca cea mai bună versiune posibilă a mea. Am ajuns în Manchester la 20 de ani. Astăzi, plec ca un bărbat. Vă mulțumesc pentru sprijinul infinit oferit, a fost o onoare să îmbrac tricoul lui Manchester City”, a transmis Raheem Sterling.

După despărţirea de Manchester City, Chelsea este favorită să obţină semnătura acestuia. Cunoscutul Fabrizio Romano a anunţat că fotbalistul a semnat deja cu londonezii, iar anunţul oficial va fi făcut în scurt timp.

 

 

Raphinha a refuzat Chelsea şi a fost prezentat oficial de Barcelona

Brazilianul Raphinha (25 ani), de la Leeds, a fost transferat de Barcelona. Anunțul a fost făcut de gruparea de pe Camp Nou.

Reclamă

Barcelona a plătit 58 de milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile lui Raphinha. În total, suma se poate ridica la 67 de milioane de euro, în funcție de performanțe.

„Am ajuns la o înţelegere cu Leeds pentru transferul lui Raphinha. Este un jucător care poate câştiga meciuri!”, a anunţat Barcelona.

Jucătorul a refuzat și o ofertă de la Chelsea în detrimentul catalanilor. Brazilianul și-a dorit să meargă la Barcelona încă din luna februarie. A semnat cu echipa antrenată de Xavi până în 2027.

25 de ani are Raphinha. Cota sa pe transfermarkt.com se ridică la 45 de milioane de euro. În ultimul sezon la Leeds a reușit 11 goluri și trei assist-uri în Premier League. La naționala Braziliei, Raphinha a adunat nouă prezențe și trei goluri.

Raphinha a ajuns la Leeds în octombrie 2020, de la Rennes, pentru 18 milioane de euro. Francezii îl cumpărau de la Sporting Lisabona în 2019 pentru 21 de milioane de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Guimaraes și Avai.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și