Închide meniul

Răspunsul surprinzător dat de Pep Guardiola când a fost întrebat dacă mai poate face tripla cu Manchester City

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 august 2023, 13:04

Răspunsul surprinzător dat de Pep Guardiola când a fost întrebat dacă mai poate face tripla cu Manchester City

Răspunsul surprinzător dat de Pep Guardiola

Pep Guardiola, în timpul meciului Manchester City - Arsenal / Profimedia

Răspunsul surprinzător dat de Pep Guardiola când a fost întrebat dacă mai poate face tripla cu Manchester City. „Cetăţenii” au făcut un sezon istoric, câştigând Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Manchester City se pregăteşte pentru startul unui nou sezon de Premier League. Echipa lui Pep Guardiola merge vineri seară pe terenul nou-promovatei Burnley, echipă antrenată de Vincent Kompany, fostul căpitan al „cetăţenilor”. City vine după înfrângerea la loviturile de departajare de pe Wembley, în faţa lui Arsenal, în Supercupa Europei.

Răspunsul surprinzător dat de Pep Guardiola când a fost întrebat dacă mai poate face tripla cu Manchester City

Înaintea noului sezon, toată lumea se întreabă cine o poate opri pe Manchester City. Formaţia lui Pep Guardiola a reuşit un sezon memorabil, reuşind tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Cu toate acestea, Pep Guardiola nu îşi face iluzii înaintea debutului în noul sezon din Premier League. Tehnicianul campioanei este conştient că performanţa realizată de echipa sa este una incredibilă, dar foarte grea, astfel încât nu se aşteaptă ca City să reuşească tripla din nou.

„E un lucru care se întâmplă o dată în viaţă. Nu este posibil să facem ce am făcut sezonul trecut. Ne-am urcat pe cel mai înalt munte sezonul trecut, dar în ultimele zile am revenit cu picioarele pe pământ şi suntem pregătiţi să o luăm de la capăt. Toată lumea are aceleaşi intenţii, dar vor fi multe lucruri dificile pe parcurs pentru a urca acest munte din nou. Fotbalul, nivelul şi mentalitea noastră vor dicta sezonul nostru”, a declarat Pep Guardiola, potrivit goal.com.

Reclamă

Vineri seară începe noul sezon din Premier League. Meciul de deschidere va avea loc pe Turf Moor, terenul nou-promovatei Burnley. Reveniţi în Premier League după un singur sezon petrecut în Championship, oamenii lui Vincent Kompany, fostul căpitan al lui Manchester City, vor primi vizita campioanei. După acest meci, City are şansa de a câştiga un nou trofeu. Miercuri, la Pireu, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor va juca împotriva câştigătoarei Europa League, Sevilla, în Supercupa Europei.

Avertismentul lui Pep Guardiola, după plecările jucătorilor de top în Arabia Saudită: „Nu este o ameninţare, este o realitate”

După ce Cristiano Ronaldo a ajuns la Arabia Saudită în iarnă, atunci când a semnat cu Al-Nassr, mai mulţi jucători de top au semnat cu formaţii din această ţară. Printre aceştia se numără Karim Benzema, N’Golo Kante, Kalidou Koulibaly, Roberto Firmino, Marcelo Brozovic, Sergej Milinkovic-Savic, Alex Telles, Ruben Neves, Edouard Mendy sau Jordan Henderson.

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă pentru cluburile din Europa, după ce această perioadă de mercato a arătat că este foarte uşor ca acestea să îşi piardă jucătorii de top în faţa cluburilor din Arabia Saudită:

Reclamă 4 / 0/3

„Riyad a primit o ofertă incredibilă şi din acest motiv nu am putut să spunem nu. Noi voiam ca el să continue, categoric.

În urmă cu câteva luni, atunci când Cristiano Ronaldo era singurul jucător care s-a dus acolo, nimeni nu ar fi crezut că atâţia jucători de top vor ajunge să joace în campionatul din Arabia Saudită. În viitor vor fi mai mulţi şi din acest motiv cluburile trebuie să fie conştiente de ce se întâmplă.

Arabia Saudită nu este o ameninţare, este o realitate. Ei vor să creeze un campionat puternic şi, până în acest moment, e campionatul care poate face asta. Premier League a cheltuit mai mult decât ceilalţi pentru că există o organizare foarte bună şi pentru că drepturile tv sunt foarte mari.

În ceea ce priveşte campionatul din Arabia Saudită, nu ştiu cât vor putea să ţină acest ritm, dar jucătorii vor să aibă această experienţă şi să joace în acest campionat. Arabia Saudită a schimbat piaţa”, a declarat Pep Guardiola, potrivit dailymail.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și