Închide meniul

Reacţia lui Florin Manea, după faza în care Radu Drăguşin a împărţit fanii de la Tottenham în două: „Ăla trebuia să strângă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2024, 8:16

Reacţia lui Florin Manea, după faza în care Radu Drăguşin a împărţit fanii de la Tottenham în două: „Ăla trebuia să strângă

Reacţia lui Florin Manea, după faza în care Radu Drăguşin a împărţit fanii de la Tottenham în două

Profimedia

Reacţia lui Florin Manea, după faza în care Radu Drăguşin a împărţit fanii de la Tottenham în două. Agentul fundaşului român de la Tottenham a spus că acesta nu a greşit la faza din finalul meciului, când McTominay putea înscrie golul victoriei pentru United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un mesaj postat pe reţelele de spocializare, Florin Manea i-a luat apărarea românului şi spune că la acea fază Udogie era cel care trebuia să strângă.

Reacţia lui Florin Manea, după faza în care Radu Drăguşin a împărţit fanii de la Tottenham în două

Reacţiile fanilor au fost împărţite. Unii au spus că românul a greşit, în timp ce alţii au spus că Drăguşin a judecat perfect faza.

„Trebuie să iei omul din fața ta. În spate, ăla (Udogie) trebuia să strângă”, a scris Florin Manea pe reţelele de socializare.

Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League

Avem cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a fost introdus în teren în minutul 85 al duelului dintre Manchester United și Tottenham, care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Reclamă

Drăgușin a fost introdus în teren înaintea unei faze fixe a celor de la Manchester United. La momentul respectiv l-a înlocuit pe Skipp, iar Ange Postecoglu l-a pus în teren într-un sistem cu 3 apărători centrali, pe partea dreaptă a defensivei.

Totuși, poziția acestuia s-a modificat la scurt timp după schimbare, având în vedere patul că Van de Ven a ieșit de pe teren, din cauza unor probleme musculare. După acest moment, Radu Drăgușin a fost utilizat în centrul sistemului de 3 fundași.

Cifrele acestuia au fost bune la debutul în Premier League. A atins mingea de 10 ori în minutele pe care le-a jucat și a oferit 8 pase către cei mai apropiați coechipieri. Acesta nu a greșit la nicio fază de atac a „diavolilor”, iar fanii au fost impresionați de jocul acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, prestația celui mai scump jucător român a fost analizată și de specialiștii de la sofascore.ro. Aceștia i-au acordat nota de 6,7 românului, după cele 11 minute pe care le-a avut la dispoziție în cadrul acestei partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și