Închide meniul

Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2024, 20:56

Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!

Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Gică Popescu şi Radu Drăguşin / Colaj Profimediaimages

Gică Popescu a avut o reacţie categorică după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fundaşul de 22 de ani a fost titular în premieră la Spurs, dar echipa lui a pierdut la scor de neprezentare disputa cu Fulham, din etapa a 29-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost fundaş la Tottenham, „Baciul” are încredere că Drăguşin îşi va arăta valoarea şi va demonstra că a meritat cele 30 de milioane de euro plătite de şefii londonezilor.

Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Trebuie să se impună”

Gică Popescu a transmis un mesaj de susţinere pentru tânărul jucător, care a ajutat naţionala României să se califice la EURO 2024. L-a sfătuit să înveţe din acest eşec şi să se revanşeze când va primi o nouă şansă de la Ange Postecoglou.

Este bine că a debutat ca titular la Tottenham, sperăm că o să prindă cât mai multe minute până la turneul final. Sperăm să joace, cum sperăm să joace toți ce vor îmbrăca tricoul naționalei.

Din păcate, a fost un rezultat negativ pentru Spurs. În viață se mai întâmplă și astfel de episoade, nu toate sunt extraordinare, nu toate sunt minunate. Un astfel de meci, precum cel din week-end, ar trebui să-l motiveze mai mult, să-l întărească pe acest copil.

Reclamă

Consider că Drăgușin are potențial mare, dar trebuie să se impună, să demonstreze că trebuie să joace indiferent de concurență„, a declarat Gică Popescu la gsp.ro.

Radu Drăguşin este în lotul lui Edi Iordănescu. România va juca împotriva Irlandei de Nord vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Marţi, pe 26 martie, de la ora 21:30 (ora României), se va disputa Columbia – România, la Madrid. Meciul Columbia – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul

Radu Drăguşin a fost întrebat despre ceea ce l-a impresionat cel mai mult la Tottenham, şi a oferit imediat răspunsul. Fundaşul român a transmis că antrenamentele foarte intense l-au surprins. De asemenea, acesta a mai declarat că s-a acomodat imediat la Spurs, după transferul istoric din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a dezvăluit că la Tottenham este un mare plus faptul că jucătorii de integrează imediat în grup. Fundaşul român a dezvăluit a fost mereu un obiectiv să ajungă să evolueze în Premier League, iar atunci când a primit ofertă de la Tottenham, nu a stat pe gânduri.

M-am acomodat foarte bine la Tottenham, m-au primit cu căldură, oamenii de acolo sunt profesionişti din punctul acesta de vedere, mereu încearcă să te facă să te acomodezi cât mai repede. Fotbalul din Anglia a fost mereu un obiectiv pentru mine. Îmi place foarte mult stilul de joc, intensitatea, viteza jocului, iar când au venit mai multe oferte, acolo am vrut să joc.

(N.r. Ce te-a impresionat) M-au impresionat intensitatea antrenamentele, forţa pe care o au băieţii acolo, dezvoltarea fizică şi calitatea lor”, a declarat Radu Drăguşin, conform frf.tv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și