Închide meniul

Reacţia lui Robin Olsen, după ce a fost lovit de fanii lui Manchester City: „Acei idioţi care m-au atacat nu-mi vor distruge emoţiile!”

Reclamă

Publicat: 23 mai 2022, 13:20

Reacţia lui Robin Olsen, după ce a fost lovit de fanii lui Manchester City: „Acei idioţi care m-au atacat nu-mi vor distruge emoţiile!

Robin Olsen a fost lovit de fanii lui Manchester City 3-2

Robin Olsen a fost împrumutat de AS Roma la Aston Villa

Reacţia lui Robin Olsen, după ce a fost lovit de fanii lui Manchester City, a fost una virulentă. Portarul lui Aston Villa a fost atacat de fanii lui Manchester City, după meciul de duminică, de pe Etihad Stadium, câştigat de Manchester City în faţa celor de la Aston Villa, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul a declarat că „idioţii” care l-au agresat nu-i vor distruge emoţiile avute în timpul jocului care a stabilit campioana din Premier League.

Reacţia lui Robin Olsen, după ce a fost lovit de fanii lui Manchester City

Robin Olsen, portarul care a fost împrumutat de AS Roma la gruparea din Birmingham, i-a atacat dur pe fanii lui City, care au invadat terenul după fluierul de final al meciului.

Acei idioţi care m-au atacat nu-mi vor distruge emoţiile din meciul de astăzi (n.r. – duminică seară). Am avut ocazia să debutez la acest club fantastic şi am fost foarte aproape de a obţine un rezultat bun împotriva unui adversar dificil„, a scris Olsen pe reţelele de socializare.

Ce a spus Steven Gerrard despre lovirea lui Robin Olsen

Steven Gerrard a vorbit despre incidentul petrecut după finalul meciului şi a cerut ca şefii lui Manchester City să dea socoteală. „Portarul nostru a fost atacat. Vom vedea cum se simte acum, dar cred că ar trebui să-i puneţi aceste întrebări lui Pep şi lui Manchester City”, a spus el.

Reclamă

Ulterior, Manchester City i-a cerut scuze portarului lui Aston Villa după ce acesta a fost bruscat şi lovit cu pumnul de mai mulţi fani ai „cetăţenilor”.

Manchester City doreşte să îşi ceară scuze portarului lui Aston Villa, Robin Olsen, care a fost agresat după fluierul final al meciului de astăzi, când fanii au invadat terenul„, a scris campioana, duminică, într-un comunicat.

Îmi pare atât de rău pentru ce a pățit Olsen. Nu cred că a existat intenție, oamenii erau învinși. Sper, totuși, ca poliția să îi găsească pe cei vinovați. Nu știu cum ar fi putut fi opriți. Nu poți pune 1.000 de oameni de ordine la marginae terenului. Pentru mine e o veste tristă asta”, a adăugat Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Însoţit, portarul suedez s-a ţinut mai întâi de ceafă şi apoi de faţă înainte de a fi dus către tunelul de la vestiare. „Clubul a demarat imediat o anchetă şi, odată ce va fi identificat, individul va fi interzis definitiv pe stadion„, a mai adăugat City.

Gruparea din Birmingham a anunţat că portarul său este bine, după loviturile primite, potrivit presei britanice. Aston Villa a mai adăugat că nu s-a stabilit dacă lovitura a fost intenţionată şi a considerat incidentul închis. Aşadar, echipa susţine că nu va depune o plângere.

Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu

Manchester City a devenit, din nou, campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu. „Cetăţenii” au marcat trei goluri în 6 minute, după ce au fost conduşi cu 0-2 de Aston Villa.

Manchester City a tremurat serios în lupta la titlu cu Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola a încasat două goluri de la Aston Villa şi risca să piardă titlul.

Matty Cash a deschis scorul pe Etihad, în minutul 37, iar fanii „cormoranilor” au început „petrecerea”. Echipa lor avea 1-1 cu Wolves, iar un gol o urca pe Liverpool pe primul loc în clasamentul live. În minutul 69, Coutinho a dus scorul la 2-0, iar Manchester City era făcută K.O. Totuşi, Pep Guardiola a avut două mutări de geniu care i-a adus titlul echipei sale.

Ilkay Gundogan, introdus în minutul 69, a reuşit o „dublă” de senzaţie. Rodri a marcat şi el din pasa lui Oleksandr Zinchenko. Ucraineanul a fost introdus de Guardiola în minutul 46!

Manchester City a câştigat al optulea titlu din istorie. Patru dintre acestea au venit în ultimele cinci sezoane.

Reclamă
Recomandări
  • Reacţia lui Robin Olsen după City – Aston Villa 3-2
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și