Închide meniul

Reacţia presei internaţionale, după ce Liverpool a umilit-o pe rivala Manchester United: „Cormoranii şi-au revenit cu stil!”

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 20:43

Reclamă
Reacţia presei internaţionale, după ce Liverpool a umilit-o pe rivala Manchester United: „Cormoranii şi-au revenit cu stil!

Bournemouth - Liverpool | Meciuri tari în campionatele puternice din Europa

Jucătorii lui Liverpool, bucurie după un gol marcat lui Manchester United/ Profimedia

Reacţia presei internaţionale, după ce Liverpool a umilit-o pe rivala Manchester United, nu a întârziat să apară! Jurnaliştii din Anglia s-au arătat uluiţi şi ei de scorul cu care trupa lui Jurgen Klopp a învins-o pe rivala de tradiţie: 7-0!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a reuşit un meci perfect pe Anfield. „Cormoranii” s-au distrat cu Manchester United, şi s-au impus cu scorul uluitor de 7-0. Deşi acest sezon a fost unul inconstant pentru trupa lui Jurgen Klopp, aceasta se pare că şi-a revenit în derby-ul de tradiţie din Premier League, unde vedetele echipei, Mo Salah, Darwin Nunez şi Cody Gakpo au făcut spectacol total!

Reacţia presei internaţionale, după ce Liverpool a umilit-o pe rivala Manchester United

Jurnaliţştii de la dailymail.co.uk au notat faptul că trupa lui Erik ten Hag a fost măcelărită de băieţii lui Jurgen Klopp: „Trupa lui Erik ten Hag este ruptă în bucăţi, după ce Liverpool şi-a revenit cu stil”, notează sursa citată mai sus.

Thesun.co.uk continuă cu laude la adresa celor de la Liverpool: „Umilinţă pentru trupa lui Erik ten Hag, după cea mai dură înfrângere înregistrată în Premier League„.

„Liverpool a pulverizat-o pe Manchester United, cu un scor record pe Anfiled!”, se arată în titlul celor de la mirror.co.uk.

Reclamă

„Liverpool mătură cu Manchester United”, notează şi cei de la marca.com, în timp ce cei de la mundodeportivo.com titrează „Umilinţă istorică pentru Manchester United”, fiibd de precizat faptul că înfrângerea de pe Anfield a trupei lui Erik ten Hag este cea mai usturătoare din întreaga istorie a clubului de pe Old Trafford.

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League. Starul egiptean a stabilit o bornă fabuloasă în istoria clubului de pe Anfield. Salah a marcat o „dublă” superbă în victoria fantastică obținută de formația lui Jurgen Klopp în fața marii rivale Manchester United. „Cormoranii” i-au umilit pe „diavoli” cu 7-0, bifând cea mai clară victorie din istorie.

Salah a marcat două goluri și a oferit două assist-uri în partida cu marea rivală de pe Old Trafford. Salah a înscris prima oară în minutul 66 și a dus scorul la 4-0. Egipteanul a punctat din nou în minutul 83 și a făcut „setul” în favoarea „cormoranilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul lui Jurgen Klopp și-a trecut în cont și două assist-uri, pentru Cody Gakpo și Roberto Firmino.

Grație „dublei” de vis de pe Anfield, Mohamed Salah a doborât un record extraordinar. Egipteanul a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în Premier League.

Salah a marcat 129 de goluri în 205 de apariții în campionatul Angliei.

La rândul lor, Cody Gakpo și Darwin Nunez au înscris câte o „dublă” în poarta lui Manchester United, într-o seară de coșmar pentru trupa lui Erik ten Hag. Firmino a stabilit scorul final, cu un gol marcat în minutul 88.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și