Închide meniul

Real Madrid transferă de la Manchester United. Clubul madrilen, gata să achite clauza de 100 de milioane de euro!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 mai 2023, 8:30

Real Madrid transferă de la Manchester United. Clubul madrilen, gata să achite clauza de 100 de milioane de euro!

Real Madrid transferă de la Manchester United

Alejandro Garnacho, schimbat de Erik ten Hag într-un meci / Profimedia Images

Real Madrid transferă de la Manchester United. Clubul condus de Florentino Perez e gata să achite clauza de 100 de milioane de euro pentru a achiziţiona un jucător de doar 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alejandro Garnacho şi-a prelungit recent contractul cu Manchester United. Văzut ca o mare speranţă de Real Madrid, clubul condus de Florentino Perez nu se sperie de clauza ridicată, de 100 de milioane de euro, pe care tânărul o are în contract.

Real Madrid transferă de la Manchester United

Alejandro Garnacho a impresionat în acest sezon, chiar dacă nu a jucat prea multe minute. În cele 17 meciuri în care a evoluat pentru Manchester United, a marcat două goluri şi a dat mai multe pase de gol.

Evoluţiile bune din tricoul ,,diavolilor roşii” le-au atras atenţia madrilenilor. Ei sunt gata să achite clauza de 100 de milioane de euro, informează caughtoffside.com.

În ultimul timp, Real Madrid a investit cu succes în jucători tineri, precum Vinicius Junior şi Rodrygo.

Reclamă

Garnacho e cotat în momentul de faţă de site-ul transfermarkt.com la 25 de milioane de euro.

Alejandro Garnacho / Profimedia Images
Alejandro Garnacho / Profimedia Images

Alvaro Rodriguez, considerat înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid

Alvaro Rodriguez este considerat înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid! Noul pariu al lui Florentino Perez are numai 18 ani, însă reprezintă o mare speranță pentru campioana Europei.

Deși Karim Benzema va continua încă un sezon, cel puțin, alături de madrileni, președintele clubului din capitala Spaniei se gândește deja la viitorul postului de atacant central.

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul fotbalist uruguayan este considerat viitorul din atacul lui Real Madrid, date fiind calitățile de vârf veritabil ale acestuia. Fotbalistul are 1.93m înălțime, o viteză foarte bună, dar și o tehnică ieșită din comun pentru poziția în care joacă.

Toate aceste calități l-au făcut să aibă deja o cotă de piață de 6 milioane de euro, deși a jucat doar în 4 meciuri din La Liga pentru Real Madrid. În aceste apariții, a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă.

Ancelotti îl consideră pe Alvaro drept înlocuitorul de drept al lui Benzema. Este la cel mai bun club din lume, iar cota sa de piață este impresionantă la 18 ani”, a declarat agentul jucătorului, potrivit presei din Spania.

Alvaro Rodriguez, atacantul lui Real Madrid, a ales să joace pentru naţionala din Uruguay în detrimentul Spaniei

Alvaro Rodriguez, atacantul lui Real Madrid, a ales să joace pentru naţionala din Uruguay în detrimentul Spaniei. Tânărul de 18 ani are dublă cetățenie, însă a preferat să joace pentru naționala sud-americană.

Cotat deja la 6 milioane de euro, Alvaro Rodriguez este una dintre marile speranțe ale celor de la Real Madrid. El a înscris în acest sezon într-un meci de La Liga cu Atletico Madrid.

Tânărul atacant Alvaro Rodriguez a ales să reprezinte Uruguay la nivel internaţional. El avea ar fi putut opta şi pentru naţionala Spaniei, anunța news.ro.

Vestea că Alvaro Rodriguez, în vârstă de 18 ani, care are dublă naţionalitate, a decis să reprezinte Uruguay la nivel internaţional a fost anunţată miercuri de tatăl fotbalistului, Daniel „Coquito” Rodriguez, la o emisiune transmisă de Radio Cadena SER.

Reclamă

Alvaro Rodriguez a fost de patru ori internaţional spaniol U18 şi a evoluat în 7 meciuri pentru Uruguay U20, la Campionatul Americii de Sud U20, unde „celeştii” au fost vicecampioni.

În acest sezon, Carlo Ancelotti l-a utilizat pe Alvaro Rodriguez de patru ori în La Liga.

Tatăl lui Alvaro, Daniel „Coquito” Rodriguez a fost internaţional uruguayan – 12 selecţii, evoluând în carieră, printre alte echipe, la Penarol Montevideo şi Rapid Viena.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și