Închide meniul

„Realitatea e alta!” Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham! Anunţul făcut de englezi

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 11:14

Reclamă
„Realitatea e alta! Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham! Anunţul făcut de englezi

Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham

Radu Drăgușin, în timpul meciului cu Aston Villa / Profimedia Images

Englezii au dat un verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce fundaşul a ajuns din nou rezervă la Tottenham. Britanii au analizat situaţia celui mai scump jucător român şi au transmis că acesta va fi titularizat, doar în lipsa lui Micky van de Ven sau Cristian Romero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a bifat două etape ca titular la Tottenham, când Micky van de Ven a fost accidentat, însă a revenit pe banca de rezerve după ce olandezul s-a refăcut.

Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham

Englezii au transmis faptul că niciun jucător nu îşi doreşte să fie rezervă la un club de top. Aceştia subliniază că în privinţa fundaşilor centrali, antrenorii îşi doresc să aibă continuitate şi nu folosesc prea mulţi stopperi, pe parcursul unui sezon.

Astfel, englezii au notat, despre situaţia lui Radu Drăguşin, că acesta va fi rezervă în continuare la Tottenham. Britanii susţin că şi în sezonul viitor, în care Tottenham ar putea juca în cupele europene, fundaşul român ar urma să aştepte în continuare o accidentare a lui Micky van de Ven sau a lui Cristian Romero, pentru a fi titularizat.

„În timp ce fanii lui Spurs și experții pot repeta clișee în legătură cu faptul că o echipă puternică trebuie să aibă jucători de calitate pe bancă, realitatea e că fotbaliștii de top nu vor să încălzească banca de rezerve.

Reclamă

Pe poziția de fundaș central, mulți antrenori vor continuitate și nu rotesc jucătorii. Chiar dacă Tottenham va juca în cupele europene în sezonul următor, Drăgușin nu va fi folosit în primul 11 la meciurile importante, decât dacă Romero sau Van de Ven vor fi accidentați”, au transmis englezii de la spurs-web-com.

Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin: „Transferul lui i-a făcut mai bine lui Genoa decât lui Tottenham!”

Italienii au transmis un mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin, după transferul acestuia de la Genoa la Tottenham. Presa din Peninsulă notează faptul că fundaşul nu este regretat de fosta sa echipă, care are mai puţine goluri primite după ce acesta a bifat mutarea în Premier League.

Deşi era titular indiscutabil la Genoa, Radu Drăguşin nu este regretat de către italieni, care susţin că plecarea lui i-a făcut mai mult bine echipei din Serie A decât lui Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Italia a analizat forma celor de la Genoa, de după plecarea lui Radu Drăguşin, şi a fost subliniat faptul că „grifonii” au o medie mai mică de goluri primite după plecarea românului.

Concret, conform football-italia.net, în meciurile din prima parte a sezonului, în care Radu Drăguşin era în teren, Genoa avea o medie de 1,26 goluri primite per meci. După plecarea sa, media a scăzut la 1,18 goluri primite în meci de către „grifoni”.

A spune că defensiva celor de la Genoa a devenit mai bună fără Radu Drăguşin e o exagerare, dar statisticile arată că Genoa cu siguranţă nu a fost afectată de transferul lui”, au transmis italienii, conform sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și