Închide meniul

Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin: „Transferul lui i-a făcut mai bine lui Genoa decât lui Tottenham!”

Viviana Moraru Publicat: 4 aprilie 2024, 18:56

Reclamă
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin: „Transferul lui i-a făcut mai bine lui Genoa decât lui Tottenham!

Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin

Radu Drăgușin / Profimedia

Italienii au transmis un mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin, după transferul acestuia de la Genoa la Tottenham. Presa din Peninsulă notează faptul că fundaşul nu este regretat de fosta sa echipă, care are mai puţine goluri primite după ce acesta a bifat mutarea în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham în ianuarie, de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin

Deşi era titular indiscutabil la Genoa, Radu Drăguşin nu este regretat de către italieni, care susţin că plecarea lui i-a făcut mai mult bine echipei din Serie A decât lui Tottenham.

Presa din Italia a analizat forma celor de la Genoa, de după plecarea lui Radu Drăguşin, şi a fost subliniat faptul că „grifonii” au o medie mai mică de goluri primite după plecarea românului.

Concret, conform football-italia.net, în meciurile din prima parte a sezonului, în care Radu Drăguşin era în teren, Genoa avea o medie de 1,26 goluri primite per meci. După plecarea sa, media a scăzut la 1,18 goluri primite în meci de către „grifoni”.

Reclamă

„A spune că defensiva celor de la Genoa a devenit mai bună fără Radu Drăguşin e o exagerare, dar statisticile arată că Genoa cu siguranţă nu a fost afectată de transferul lui”, au transmis italienii, conform sursei citate mai sus.

De asemenea, aceştia mai remarcă faptul că Alberto Gilardino, antrenorul lui Genoa, a schimbat sistemul de joc după transferul lui Radu Drăguşin. Tehnicianul a utilizat un sistem cu trei fundaşi centrali, fiind folosit şi stopperul dat la schimb de Tottenham, sub formă de împrumut, Djed Spence.

Radu Drăguşin a fost rezervă la Tottenham, în ultimul meci din Premier League, cu West Ham, după ce a fost titular în două partide consecutive. Micky van de Ven a revenit în primul 11, după accidentare, astfel că fundaşul român a fost din nou trecut pe bancă de către Ange Postecoglou.

Reclamă 4 / 0/3

Sfatul pe care i-l dă Gabi Tamaş lui Radu Drăguşin

Gabi Tamaş i-a dat un sfat lui Radu Drăguşin, după ce acesta a ajuns să joace titular la Tottenham. Fostul internaţional i-a recomandat actualului internaţional român să îşi îmbunătăţească viteza.

„Este un jucător talentat, foarte bine tactic, după părerea mea trebuie să mai muncească la viteză. Sau, dacă nu poate să îmbunătățească viteza, să abordeze altfel fotbalul”, a declarat Gabi Tamaș pentru prosport.ro.

„Cred că și-a dat și el seama după meciul Fulham, că m-am uitat, am văzut, este alt ritm de joc. Până te acomodezi, orice jucător nu poate de 100% din primul an, o spun pe propria răspundere, pentru că am fost acolo și am văzut ce se întâmplă, nu te împaci cu vremea, nu-ți place mâncarea, familiei nu-i place, prietenei, soției, copilului, sunt mai mulți factori.

Încet, încet trebuie să le depășești, să te acomodezi și să fii ca la tine acasă pentru a putea să dai tot. Adică îi mai trebuie un pic de acomodare, să vadă cum este fotbalul englez, pentru că este diferit de cel italian”, a mai declarat fostul fotbalist pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și