Închide meniul

Roman Abramovich a primit o ofertă uriaşă! Jim Ratcliffe vrea să plătescă de 5 miliarde de euro pentru a o cumpăra pe Chelsea

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2022, 20:58

Reclamă
Roman Abramovich a primit o ofertă uriaşă! Jim Ratcliffe vrea să plătescă de 5 miliarde de euro pentru a o cumpăra pe Chelsea

Roman Abramovich a primit o ofertă uriaşă de la Jim Ratcliffe

Profimediaimages

Roman Abramovich este pe punctul de a o vinde pe Chelsea. Oligarhul rus, care este obligat să cedeze pachetul majoritar de acţiuni din cauza relaţiei pe care o are cu Vladimir Putin, a primit o ofertă uriaşă de la Jim Ratcliffe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Afaceristul care este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Marea Britanie şi-a „distrus” concurenţa. A făcut o ofertă oficială de 4.25 miliarde de lire sterline (n.r. 5.06 miliarde de euro), anunţă thesun.co.uk. Abramovich a cerut aproape de două ori mai puţin (n.r. 2.5 miliarde de lire sterline).

Roman Abramovich, ofertă de 5 miliarde de euro pentru pachetul de acţiuni de la Chelsea

Sir Jim Ratcliffe, președintele Ineos, a făcut o ofertă oficială pentru Chelsea FC de 4.25 miliarde de lire sterline. 2.5 miliarde de lire sterline vor fi plătite către un fond caritabil care să ajute victimele războiului, iar 1.75 miliarde de lire sterline vor fi investite direct în club în următorii 10 ani. Este o ofertă britanică pentru un club britanic.

Vom investi în Stamford Bridge pentru a face din acesta un stadion de clasă mondială„, se anunţă într-un comunicat al clubului.

Ratcliffe ar fi fost fan al lui Manchester United, dar deţine acum un abonament pe Stamford Bridge. Are o avere estimată la 6.33 miliarde de lire sterline, dar aceasta este într-o continuă scădere. În 2018 ar fi avut nu mai puţin de 21 de miliarde de lire sterline.

Reclamă
Reclamă 4

Printre ofertele primite de Abramovich sunt şi cele făcute de staruri ale sportului mondial. Serena Williams și Lewis Hamilton şi-au dorit să fie patroni la Chelsea. Cele două vedete susțin grupul condus de Sir Martin Broughton şi aveau de gând să investească câte 10 milioane de lire sterline. Oferta lor ar fi fost deja refuzată.

Roman Abramovich ar fi fost otrăvit în timpul negocierilor dintre Rusia și Ucraina

Oligarhul rus Roman Abramovich şi negociatori ucraineni ai păcii ar fi fost otrăviţi într-o reuniune de la Kiev, la începutul lui martie.

Victimile au prezentat simptome de înroşire a ochilor, lăcrimare constantă şi dureroasă şi o jupuire a pielii pe faţă şi pe mâini. Abramovich face naveta între Moscova, Liov şi alte locuri în care au loc negocieri ruso-ucrainene.

Reclamă

Potrivit Daily Mail, Abramovich a fost cel mai afectat. Acesta și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia.

Rolul lui Roman Abramovich în războiul dintre Rusia și Ucraina

Roman Abramovich, fost apropiat al lui Vladimir Putin, s-a întâlnit cu negociatorii ucraineni pentru a discuta căile de reluare a negocierilor. Oligarhul rus a servit ca mediator neoficial între cele două țări și a participat la rundele anterioare de negocieri.

Roman Abramovich ar fi avut, la începutul războiului, o avere de 8,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes. În această lună, fostul patron al lui Chelsea a primit o lovitură dură din SUA, deşi Volodimir Zelenski i-a cerut lui Joe Biden să nu îl sancţioneze pentru că participă activ la negoierile de pace dintre Ucraina şi Rusia. Un tribunal din New Jersey i-a îngheţat active în valoare de peste 7 miliarde de dolari.

Potrivit unui comunicat remis de autorităţi, decizia a venit după ce poliţia americană „a căutat premise care erau bănuite de a avea legătură cu activitățile de afaceri ale lui Roman Abramovich”.

Volodimir Zelenski l-ar fi îndemnat pe preşedintele american Joe Biden, într-o convorbire telefonică recentă, să nu îl sancţioneze pe oligarhul rus Roman Abramovich, deoarece miliardarul rus ar putea fi un mediator util în negocierile de pace cu Moscova

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și