Închide meniul

Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”

Alex Masgras Publicat: 5 aprilie 2024, 9:39

Reclamă
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund

Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"

Marcus Rashford și Erik ten Hag, în timpul meciului Chelsea - Manchester United . Profimedia

Roy Keane a avut un discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3. Fostul mare jucător al „diavolilor” nu a digerat înfrângerea dramatică a echipei lui Erik ten Hag de pe Stamford Bridge. United conducea cu 3-2 în minutul 90+9, dar Cole Palmer a înscris de două ori și a obținut trei puncte nesperate pentru formația lui Mauricio Pochettino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Roy Keane l-a pus la zid pe Marcus Rashford, starul lui United care trece printr-o perioadă extrem de slabă. Irlandezul nu l-a menajat pe Rashford și a făcut declarații uluitoare.

Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”

Fostul mare jucător a declarat că lui Rashford trebuie să i se aplice o corecție „de modă veche”, după ultimele prestații. Keane consideră în continuare că Rashford este un jucător foarte bun, dar crede că acesta nu se mai bucură de fotbal și că are nevoie de apropiați să îl ajute să revină în formă:

„Rashford are nevoie de o lovitură de modă veche. Trebuie sa ia o decizie dacă vrea să își salveze cariera. Din partea mea, eu zic că merită un mare șut în fund să se trezească. Ceva nu este bine cu el.

Nu e constant. Când echipa are nevoie de el, Marcus nu se ridică la un nivel bun.

Reclamă

El este un jucător bun. Nu e niciun dubiu în legătură cu asta. Dar simt că e ceva în neregulă cu el. Pare că nu se mai bucură de fotbal.

Chiar are nevoie de un picior în fund de la cineva, de la familie, de la colegi sau poate de la managerul lui. E în clubul ăsta de când era copil. Trebuie să își revină!”, a declarat Roy Keane, potrivit dailymail.co.uk.

Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11

Pe o ploaie torențială, gazdele au început perfect partida. Gallagher a deschis încă din minutul 4, după un șut puternic. În minutul 19, Cole Palmer a majorat diferența și a înscris din penalty

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Manchester United nu a întârziat să apară, iar Garnacho a redus din diferență în minutul 34. Cinci minute mai târziu, Bruno Fernandes a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

După o primă repriză nebună, Manchester United a preluat conducerea în minutul 67, atunci când Garnacho reușea dubla. În momentul în care totul părea că se îndreaptă către o victorie a „diavolilor”, Chelsea a primit o lovitură de la 11 metri, iar Cole Palmer a restabilit egalitatea în minutul 90+10.

Chelsea nu s-a mulțumit însă doar cu un rezultat de egalitate, iar echipa lui Mauricio Pochettino a dat lovitura un minut mai târziu, imediat după reluarea jocului. Cole Palmer a reușit hat-trick-ul în minutul 90+11, iar formația de pe Stamford Bridge a obținut una dintre cele mai dramatice victorii din Premier League.

Chiar și în urma acestui succes, Chelsea rămâne pe locul 10 în Premier League, cu 43 de puncte, în timp ce Manchester United ocupă poziția cu numărul 6, cu 48 de puncte. Chelsea se pregătește pentru deplasarea pe terenul ultimei clasate, Sheffield United, în timp ce Manchester United va primi vizita liderului Liverpool.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și