Închide meniul

„S-a întors!” Bornă impresionantă atinsă de Jamie Vardy, la 37 de ani! Atacantul a marcat în Leicester – Tottenham

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 23:51

Reclamă
„S-a întors! Bornă impresionantă atinsă de Jamie Vardy, la 37 de ani! Atacantul a marcat în Leicester – Tottenham

Bornă impresionantă atinsă de Jamie Vardy, la 37 de ani, în Leicester - Tottenham

Jamie Vardy, în timpul unui meci la Leicester/ Profimedia

Jamie Vardy a atins o bornă impresionantă, după ce a marcat la 37 de ani, în duelul dintre Leicester şi Tottenham. Atacantul a fost titular în partida din prima etapă a sezonului de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Tottenham, Radu Drăguşin a fost lăsat pe banca de rezerve de Ange Postecoglou. Meciul dintre Leicester şi Tottenham este în format live score, pe AS.ro.

Bornă impresionantă atinsă de Jamie Vardy, la 37 de ani, după ce a marcat în Leicester – Tottenham

Leicester s-a întors în Premier League, după un sezon petrecut în Championship. „Vulpile” au primit vizita lui Tottenham, în prima rundă. Spurs a deschis scorul încă din prima repriză, după ce Pedro Porro a marcat în minutul 29.

Ulterior, în minutul 58, Leicester a dat lovitura prin Jamie Vardy şi a egalat. Veteranul din atacul „vulpilor” a marcat cu o lovitură de cap imparabilă, din centrarea lui Fatawu.

Cei de la Leicester au postat imediat un mesaj superb, pe pagina lor oficială de X: „Bună, Premier League, Jamie Vardy s-a întors”, au notat „vulpile”, la scurt timp după ce atacantul a marcat.

Reclamă
Reclamă

Jamie Vardy a atins o bornă formidabilă, graţie golului marcat în poarta lui Tottenham. A devenit atacantul cu cele mai multe goluri marcate în Premier League, după împlinirea vârstei de 30 de ani.

Concret, Jamie Vardy a marcat nu mai puţin de 103 goluri, după ce a împlinit 30 de ani. În acest top al marcatorilor trecuţi de 30 de ani, Ian Wright este pe locul secund, cu 93 de goluri marcate, după împlinirea acestei vârste. Pe locul trei este Alan Shearer, care a marcat 84 de goluri, iar pe patru se clasează Frank Lampard, cu 82 de goluri marcate, după ce a împlinit 30 de ani.

Reclamă

Jamie Vardy evoluează la Leicester din 2012, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în 2016. În sezonul respectiv, „vulpile” reuşeau minunea şi câştigau titlul în Premier League. Vardy mai are în palmares o Cupă a Angliei, cât şi o Supercupă, ambele cucerite alături de Leicester.

Radu Drăguşin, cerut titular la Tottenham, în meciul cu Leicester

Radu Drăguşin a fost cerut titular la Tottenham, în prima etapă a sezonului de Premier League. Fanii lui Spurs îşi doreau să-l vadă pe internaţionalul român în echipa de start, pentru duelul cu Leicester.

Radu Drăguşin a fost lăsat pe bancă de Ange Postecoglou, pentru meciul cu Leicester. Cristian Romero şi Micky Van de Ven sunt, şi în acest sezon, primele variante ale managerului lui Spurs pentru defensivă.

După ce au văzut echipa de start, fanii lui Tottenham au răbufnit şi nu şi-au putut explica de ce nu i s-a oferit o şansă lui Radu Drăguşin. Aceştia au amintit de evoluţiile solide ale fundaşului central, de la EURO 2024.

„Romero şi Van de Ven sunt evident primele alegeri, în acest moment. Drăguşin nu a greşit cu nimic şi va primi multe şanse în acest sezon, sunt sigur”.

„Ştiţi de ce nu joacă Drăguşin? A arătat excelent la EURO”.

„Să jucăm cu Drăguşin, măcar aşa ne putem apăra corect” şi „Ar fi o surpriză ca Drăguşin să mai rămână pentru mult timp. Nimic nu se va schimba, mai bine pleacă”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lui Tottenham, pe platforma X.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

EXCLUSIVRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și