Închide meniul

S-au aflat salariile de la Manchester City! Pep Guardiola, plătit regeşte! Care jucător câştigă cel mai mult

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 8:55

Reclamă
S-au aflat salariile de la Manchester City! Pep Guardiola, plătit regeşte! Care jucător câştigă cel mai mult

Pep Guardiola ştie cine va fi succesorul său la Manchester City

Pep Guardiola, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

S-au aflat salariile de la Manchester City, inclusiv cel al lui Pep Guardiola, după ce clubul este ameninţat cu retrogradarea. Managerul catalan încasează o sumă colosală de la „cetăţeni”, iar cel mai bine plătit jucător este belgianul Kevin de Bruyne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City se află într-un plin scandal colosal în Premier League, după ce se pare că a încălcat regula fair-play-ului financiar timp de nouă ani. În acest sens, campioana Angliei va fi anchetată de o Comisie specială, şi riscă chiar retrogradarea.

S-au aflat salariile de la Manchester City, după ce clubul este ameninţat cu retrogradarea! Cât câştigă Pep Guardiola

Presa din Anglia a făcut publică lista salariilor de la Manchester City. Cel mai bine plătit este managerul Pep Guardiola, care încasează anual suma colosală de 21,5 milioane de lire sterline.

Chiar şi aşa, Guardiola este al doilea cel mai bine plătit manager din fotbalul european, după Diego Simeone. Antrenorul lui Atletico Madrid primeşte suma de 30 de milioane de euro de la oficialii madrileni.

Dintre jucătorii lui Manchester City, cel mai bine plătit este Kevin de Bruyne, care evoluează pe Etihad din 2015. Belgianul are un salariu de 20,8 milioane de euro.

Reclamă

Erling Haaland, golgheterul campioanei Angliei, este al treilea în topul salariilor de la Manchester City. Atacantul norvegian primeşte aproape 20 de milioane de lire sterline, mai exact 19,5 milioane de lire sterline.

Topul salariilor de la Manchester City:

Pep Guardiola, pregătit să plece de la Manchester City dacă clubul va fi găsit vinovat

Manchester City nu se află la primul scandal de acest gen, după ce în 2020 a fost exclusă din competițiile europene, din cauza neregulilor legate de fair-play-ul financiar. Excluderea a fost anulată în 2020, de către Tribunalul Sportiv, iar cetățenii au primit și o amendă peste aproximativ 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

La acea vreme, Pep Guardiola își susținea clubul cu vehementă, având încredere în nevinovăția oficialilor. Însă, totodată, managerul catalan declara că va pleca imediat de pe Etihad, dacă va fi mințit și i se va ascunde neregulile formației pe care o pregătește.

„Le-am spus oamenilor ‘Spuneți-mi totul legat de suspiciuni. M-am uitat la ei și i-am crezut 100% încă din prima zi, și de asta am apărat clubul’. Le-am spus totodată ‘Dacă mă mințiți, în următoarea zi nu voi mai fi aici. Voi fi plecat și voi nu veți mai fi prietenii mei’.

Îmi place să reprezint un club care face lucrurile ca la carte. La final, nu este vorba despre a câștiga Liga Campionilor sau Premier League, este vorba despre a face lucrurile bine, pentru fanii noștri.

Nu pot uita că nouă echipe din Premier League au vrut ca Manchester City să fie interzisă în competițiile europene, știu care sunt”, a declarat Pep Guardiola, pentru thesun.co.uk.

Pep Guardiola a semnat cu Manchester City în 2016, după ce și-a încheiat aventura la Bayern Munchen. De atunci, managerul catalan a cucerit patru titluri în Premier League, și a bifat o finală de Liga Campionilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și