Închide meniul

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 18:50

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou

Sandro Tonali, în timpul unui meci / Profimedia

Sandro Tonali a fost acuzat de federaţia engleză că a pariat din nou! Italianul nu scapă de probleme, după ce a fost găsit vinovat şi suspendat timp de 10 luni, pentru că a pariat pe platforme ilegale în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat vara trecută la Newcastle, echipă care i-a plătit lui AC Milan suma de 70 de milioane de euro, Tonali se confruntă acum cu acuzaţii serioase din partea Federaţiei Engleze.

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! Număr uriaş de încălcări de regulament ale italianului

Sandro Tonali, jucătorul italian al echipei Newcastle United, a fost acuzat de încălcarea regulamentului Federaţiei engleze de fotbal (FA) referitor la pariuri, a anunţat joi FA într-un comunicat citat de presa internaţională, potrivit agerpres.ro.

„Se presupune că mijlocaşul lui Newcastle United a încălcat de 50 de ori Regula E8 a FA, plasând pariuri pe meciuri de fotbal între 12 august 2023 şi 12 octombrie 2023”, a indicat FA într-un comunicat.

Sandro Tonali poate răspunde până pe 5 aprilie acestor acuzaţii.

Reclamă

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani ispăşeste în această perioadă o suspendare de 10 luni, dictată pentru că a participat la pariuri ilegale în Italia.

Sandro Tonali a primit în octombrie o suspendare de zece luni pentru că a pariat pe meciuri de fotbal pe platforme ilegale, unele partide chiar ale echipei AC Milan, la care a jucat din 2020 până în 2023, conform deciziei Federaţiei Italiane de Fotbal (FIGC).

Tonali, care a devenit în vara anului trecut cel mai scump jucător italian din istorie, după ce Newcastle a plătit pentru el 70 de milioane de euro, este al doilea fotbalist italian sancţionat în scandalul pariurilor sportive din ţara sa, după ce mijlocaşul Nicolo Fagioli (Juventus) a fost suspendat şapte luni.

Reclamă 4 / 0/3

Sancţiunea se aplică la nivel internaţional, astfel că Tonali ratează restul sezonului şi EURO 2024.

Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni după scandalul pariurilor din Italia

Starul celor de la Newcastle a fost nevoit să se trateze de dependența de pariuri, pentru o perioadă de 8 luni, după ce a fost suspendat. Totodată, autoritățile i-au oferit jucătorului transferat în Premier League pentru suma de 64 de milioane de euro o amendă de 20.000 de euro.

Astfel, având în vedere această suspendare, Sandro Tonali va fi indisponibil până la începutul sezonului viitor. De asemenea, pe lângă suspendarea și amenda primită, mijlocașul italian trebuie să vorbească la 10 conferințe entru tineri, în care să le explice riscurile la care se expun dacă devin dependenți de pariuri.

Tot din cauza suspendării, Tonali va rata și Campionatul European din Germania, în cazul în care selecționata din Italia se va califica la turneul final. Totuși, acesta se va putea pregăti în continare alături de Newcastle și chiar să evolueze în partide amicale pentru formația din Marea Britanie.

Până la suspendare, mijlocașul italian a adunat 12 meciuri pentru Newcastle, în care a marcat un singur gol. În momentul de față este cotat la suma de 40.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai fost legitimat la Brescia și la AC Milan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și