Închide meniul

Secretul lui Liverpool la penalty-uri! Dezvăluirea făcută de Jurgen Klopp: „Lucrăm cu o companie, patru băieţi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 mai 2022, 11:52

Secretul lui Liverpool la penalty-uri! Dezvăluirea făcută de Jurgen Klopp: „Lucrăm cu o companie, patru băieţi”

Secretul lui Liverpool la penalty-uri

Jurgen Klopp sărbătorește câștigarea Cupei Angliei / Profimedia

Secretul lui Liverpool la penalty-uri a fost dezvăluit chiar de Jurgen Klopp. Managerul cormoranilor a avut o altă explicaţie pentru noul său succes cu Chelsea, din finala Cupei Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lucrăm cu o companie – patru băieţi, se numesc Neuro11 – pe care i-am contactat acum doi ani, cred. Unul dintre ei este un neurosavant, un german, şi ne-a spus: <Putem să vă antrenăm la penaltyuri>. Am întrebat: <Serios? Sunt interesat>. Au venit, am lucrat împreună şi acest trofeu este şi al lor, la fel Cupa Ligii”, a spus Klopp.

Secretul lui Liverpool la penalty-uri

Dar aceast antrenament psihic nu l-a împiedicat pe Sadio Mane să rateze un penalty la loviturile de departajare după ce Azpilicueta făcuse la fel pentru Chelsea. Senegalezul a pierdut duelul cu compatriotul său, portarul Edouard Mendy, iar Jurgen Klopp crede că a avut un rol în acest eşec.

„Penaltyul lui Sadio a fost cel puţin 50% vina mea, pentru că trebuie să-i laşi pe băieţi să facă ce vor să facă, dar lui Sadio i-am spus: <Portarul te cunoaşte perfect, aşa că fă exact opusul a ceea ce ai de gând să faci>. De multe ori în viaţa mea mi-am dat seama că uneori e mai bine să-ţi ţii gura închisă! Ei bine, până la urmă am scăpat cu bine şi acest trofeu înseamnă mult pentru noi”, a afirmat tehnicianul german, potrivit lequipe.fr.

Jurgen Klopp: ”Am rămas fără unghii”

Liverpool rămâne astfel în cursa pentru a realiza cvadrupla istorică în acest sezon, în care mai are de jucat finala Ligii Campionilor cu Real Madrid şi în care mai speră la titlul în Premier League.

Reclamă

„Nu aș putea fi mai mândru de băieții mei, de implicarea pe care au avut-o, de cât de mult au luptat. A fost un joc incredibil, o cursă extrem de emoționantă, am rămas fără unghii.

A fost intens, Chelsea ar fi meritat exact la fel ca noi, la fel ca în Carabao Cup. Și ei au jucat remarcabil, dar în final trebuie să existe un singur câștigător și acesta a fost Liverpool astăzi.

Chiar îmi pare rău pentru Chelsea… Pentru a doua oară, să joci 120 de minute și să nu câștigi nimic, e prea greu de digerat. Dar pentru noi sunt destul de fericit. Suntem monștri în ceea ce privește mentalitatea, dar au fost și ei monștri de mentalitate, a fost un singur penalty care a făcut diferența”, a mai spus Klopp.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Liverpool a câștigat, la penalty-uri, Cupa Ligii și Cupa Angliei
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și