Închide meniul

Şeicul de la Newcastle intră la „licitaţie” cu Liverpool. Jucătorul de 75 de milioane de euro care dă peste cap piaţa transferurilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 martie 2023, 18:01

Şeicul de la Newcastle intră la „licitaţie cu Liverpool. Jucătorul de 75 de milioane de euro care dă peste cap piaţa transferurilor

Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona

Mohammed Bin Salman este patronul lui Newcastle / Profimediaimages

Şeicul de la Newcastle intră la „licitaţie” cu Liverpool. Mohammad Bin Salman a pus ochii pe jucătorul care este dorit cu insistenţă de Jurgen Klopp. E gata să facă o ofertă de senzaţie pentru a-l aduce la cea mai bogată echipă din lume!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mason Mount este mijlocaşul care poate da peste cap piaţa transferurilor. Internaţionalul englez în vârstă de 24 de ani mai are contract cu Chelsea până în vara anului viitor, dar îşi doreşte să plece de pe Stamford Bridge. Oficialii granzilor din Premier League au început deja să discute cu agentul jucătorului.

Şeicul de la Newcastle intră la „licitaţie” cu Liverpool

Oficialii „albaştrilor” nu au ajuns la o înţelegere cu Mount pentru prelungirea înţelegerii, iar Liverpool a intrat pe fir. Potrivit dailymail.co.uk, Newcastle e gata să facă o ofertă pentru mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 75 de milioane de euro.

Newcastle a achitat peste 180 de milioane de euro în ultima perioadă de mercato. I-a transferat pe Alexander Isak (70 de milioane de euro), Anthony Gordon (45.6 milioane de euro), Sven Botman (37 de milioane de euro), Matt Targett (17.5 milioane de euro) şi Nick Pope (11.5 milioane de euro). Va încerca să îl aducă şi pe Mason Mount pentru a spera la TOP 4 şi la calificarea în grupele Champions League.

Manchester United, Manchester City şi Juventus sunt şi ele interesate să îl transfere pe jucătorul care a adunat 36 de selecţii la naţionala Angliei. În acestă ediţie din Premire League, Mount a marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive în 23 de partide.

Reclamă

Graham Potter a oferit declaraţii despre situaţia lui Mason Mount, şi a dat de înţeles că oficialii de la Chelsea negociază cu jucătorul în continuare prelungirea contractului.

Este mereu complicat, mereu există negocieri. Cel mai bine este ca lucrurile să se rezolve între Mason şi club. Este cel mai bun mod de a rezolva lucrurile.

În ceea ce mă priveşte pe mine, este fantastic să lucrez cu el. Este un jucător important pentru noi şi sper să se rezolve repede”, a declarat Graham Potter, conform sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Mason Mount, jucătorul dorit de Newcastle şi Liverpool

Mason Mount este un produs al Academiei celor de la Chelsea, şi evoluează la echipa mare a albaştrilor din 2019, după ce a revenit din aventura pe care a avut-o la o trupă din Liga a 2-a din Anglia, Derby. Mijlocaşuşl a fost o piesă importantă a trupei de pe Stamford Bridge în sezonul 2020-2021, când echipa a cucerit Liga Campionilor.

Internaţionalul englez cere o mărire considerabilă de salariu. Mai exact, sursa citată mai sus susţine că Mount vrea să câştige triplu pe Stamford Bridge, faţă de cât câştigă în prezent. Mijlocaşul câştigă săptămânal suma de aproximativ 90.000 de euro.

Liverpool a mai fost interesată de serviciile lui Mason Mount şi în trecut, iar acum „cormoranii” ar putea profita de situaţia acestuia incertă de la Chelsea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și