Închide meniul

Şeicul lui Newcastle, gata să plătească 57 de milioane de euro pentru jucătorul comparat cu Maradona. Se luptă pentru transfer cu Real Madrid şi PSG!

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 9:45

Reclamă
Şeicul lui Newcastle, gata să plătească 57 de milioane de euro pentru jucătorul comparat cu Maradona. Se luptă pentru transfer cu Real Madrid şi PSG!

Şeicii de la Newcastle vin în România pentru a face primul transfer al verii

Mohammed Bin Salman, la Newcastle/ Profimediaimages

Șeicul lui Newcastle este gata să plătească 57 de milioane de euro pentru jucătorul comparat cu Diego Maradona. Patronul trupei din Premier League, Mohammed Bin Salman, este cu ochii pe Khvicha Kvaratskhelia, și se luptă pentru transferul său cu granzii PSG și Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khvicha Kvaratskhelia are un sezon de vis la Napoli, fiind comparat de fanii italienilor cu legendarul Diego Maradona. Jucătorul georgian, în vârstă de 21 de ani, are 8 goluri și 10 pase decisive, în 17 partide în care a evoluat în acest sezon, și astfel a intrat în atenția cluburilor mari din Europa.

Șeicul lui Newcastle, gata să plătească 57 de milioane de euro pentru jucătorul comparat cu Maradona

Oficialii lui Newcastle sunt dispuși să îi achite 57 de milioane de euro lui Napoli, în schimbul lui Khvicha Kvaratskhelia. Georgianul este principala țintă a șeicului care patronează clubul din Premier League, însă nu va forța un eventual transfer în pauza competițională din iarnă, ci va aștepta până la finalul sezonului.

Misiunea lui Newcastle de a obține semnătura lui Kvaratskhelia va fi una extrem de dificilă. Presa britanică anunță faptul că Real Madrid și PSG îl au și ele pe listă pe tânărul jucător care a impresionat în acest sezon la Napoli.

Newcastle este cel mai bogat club din lume, la începutul sezonului cheltuind 246 de milioane de euro pe transferuri, însă rezultatele au fost vizibile. Alexander Isak, Kierna Trippier sau Bruno Guimaraes sunt jucătorii aduși a începutul sezonului, care au dus echipa pe locul trei în Premier League.

Reclamă

Khvicha Kvaratskhelia, pe care fanii l-au supranumit „Kvaradona”, cu trimitere la Diego Maradona, are un sezon de vis în Serie A. Trupa sa, Napoli, este lider detașat în campionatului Italiei, fiind fără înfrângere în acest sezon. Trupa lui Luciano Spaletti este calificată și în optimile Ligii Campionilor, acolo unde se va duela cu Frankfurt.

Khvicha Kvaratskhelia a fost transferat de napoletani la începutul sezonului, de la Dinamo Batumi, formație din prima ligă din Georgia. Italienii plăteau în schimbul său 10 milioane de euro, iar în prezent mijlocașul este cotat la 60 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Kvaratskhelia are contract cu Napoli până iunie 2027.

“Coşmarul” lui Liverpool poate ajunge gratis la Newcastle

“Coşmarul” lui Liverpool, Loris Karius, poate ajunge gratis la Newcastle. Una dintre cele mai bogate echipe din Premier League este interesată de serviciile portarului care i-a “îngropat” pe “cormorani” în finala Champions League din 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Newcastle ţinteşte să-l transfere pe Loris Karius, anunţă presa din Anglia. Trupa din Premier League a ajuns la această variantă de urgenţă, după ce Karl Darlow, portarul de rezervă, s-a accidentat. Golakeeper-ul titular al celor de la Newcastle este englezul Nick Pope.

Loris Karius a evoluat la Liverpool din 2016, când a fost transferat de la Mainz. Acesta a fost titular doar două sezoane pentru “cormorani”, până la transferul lui Allison din 2018, jucător indispensabil în trupa lui Jurgen Klopp.

Loris Karius a mai fost împrumutat la formaţii precum Besiktas şi Union Berlin, după gafele monumentale din finala Champions League din 2018. Atunci, Liverpool era învinsă cu 3-1 de Real Madrid, două goluri ale “galacticilor” venind pe fondul greşelilor portarului “cormoranilor”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și